«Προσοχή στην Αττική – Ραγδαία επιδείνωση του καιρού» – Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

January 25, 2021


Ραγδαία επιδείνωση του καιρού βλέπει για τις επόμενες μέρες ο Σάκης Αρναούτογλου, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να εφιστά την προσοχή ειδικά για την Αττική, λόγω των συνθηκών που θα επικρατήσουν.
Σύμφων…

...α με όσα αναφέρει στην ΕΡΤ, την Τρίτη (26/1) θα υπάρξει επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς και χιόνια σε υψηλά υψόμετρα, ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 9 μποφόρ κατά τόπους, με τη θερμοκρασία στους 20 βαθμούς, με τον Τάσο Αρνιακό να βλέπει...

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού βλέπει για τις επόμενες μέρες ο Σάκης Αρναούτογλου, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να εφιστά την προσοχή ειδικά για την Αττική, λόγω των συνθηκών που θα επικρατήσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ΕΡΤ, την Τρίτη (26/1) θα υπάρξει επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς και χιόνια σε υψηλά υψόμετρα, ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 9 μποφόρ κατά τόπους, με τη θερμοκρασία στους 20 βαθμούς, με τον Τάσο Αρνιακό να βλέπει χιόνια στα επόμενα 24ωρα.

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα υπάρξουν έντονα φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τις επόμενες μέρες αυτή η κατάσταση δε θα αλλάξει ιδιαίτερα, με τον υδράργυρο πάντως να ανεβαίνει, αλλά τα έντονα φαινόμενα να παραμένουν.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.