Survivor 2024 spoiler 09/05: Πανηγυρική επιβεβαίωση! Παρελθόν η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

May 10, 2024


Survivor 2024 spoiler 09/05: Σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και μέρες πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα αποχωρήσει μέσω της διαδικασίας αποχώρησης. Είχε εκφράσει την επιθυμία της, αλλά είναι προτεραιότητα ο Θοδωρής Τουρκογέωργος και σας είχαμε πει ότι μετά θα φύγει η Ασημίνα. Και έτσι και γίνεται.Έχουμε μπει πια στην αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε στο Survivor. Αν όλα πάνε με βάση τις εξελίξεις του τελευ…

...ταίου χρονικού διαστήματος, μετά τη σημερινή αποχώρηση απομένουν μόνο τέσσερις, κάτι που πρακτικά σημαίνει, ότι σε ένα μήνα πρέπει να έχουμε μπροστά μας την τελική φάση του ριάλιτι επιβίωσης και για αυτή τη σεζόν στο Άλσος Βεΐκου.Αν δεν πάρει, λοιπόν, μια διαφορετική απόφαση...

Survivor 2024 spoiler 09/05: Σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και μέρες πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα αποχωρήσει μέσω της διαδικασίας αποχώρησης. Είχε εκφράσει την επιθυμία της, αλλά είναι προτεραιότητα ο Θοδωρής Τουρκογέωργος και σας είχαμε πει ότι μετά θα φύγει η Ασημίνα. Και έτσι και γίνεται.

Έχουμε μπει πια στην αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε στο Survivor. Αν όλα πάνε με βάση τις εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, μετά τη σημερινή αποχώρηση απομένουν μόνο τέσσερις, κάτι που πρακτικά σημαίνει, ότι σε ένα μήνα πρέπει να έχουμε μπροστά μας την τελική φάση του ριάλιτι επιβίωσης και για αυτή τη σεζόν στο Άλσος Βεΐκου.

Αν δεν πάρει, λοιπόν, μια διαφορετική απόφαση η παραγωγή, μας έχει μείνει πολύ λίγος χρόνος ακόμη για το μεγάλο φινάλε για το 2024 στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, που γνώρισε φέτος αρκετές ατυχίες και εξελίξεις, που έφεραν τους επικεφαλής προ τετελεσμένου. Συμβαίνουν, όμως, αυτά στη ζωή και το ριάλιτι συνεχίζεται κανονικά, με μια νέα αποχώρηση να επίκειται μέσα από μια «μονομαχία», που θα γίνει μέχρι τέλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.