Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή – Τι θα γίνει με Καρολίνα-Πρίαμο

January 21, 2023


Εξελίξεις και αλλαγές στο Survivor All Star. Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες και πώς διαμορφώνονται οι ομάδες.Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι, δύο για την ομάδα των Μπλε και ένας για την ομάδα των Κόκκινων.Τα ονόματα που ακούστηκαν περισσότερο ήταν εκείνα των Κόρομι, Σταμούλη και Κολοβού.Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoiler που κυκλοφορούν αυτοί οι τρεις θα μπουν στο Survivor All Star. Ο Γιώργος Κό…

...�γος Κόρομι θα φορέσει το κόκκινο περιβραχιόνιο και εντάσσεται στην ομάδα των Διασήμων. Από την άλλη, ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού βάζουν τη μπλε μπαντάνα και μπαίνουν στην ομάδα των Μαχητών.Ο Γιώργος Λιανός σχολιάζοντας σήμερα τις τελευταίες εξελίξεις είπε ότι «οι παίκτες...

Εξελίξεις και αλλαγές στο Survivor All Star. Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες και πώς διαμορφώνονται οι ομάδες.

Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι, δύο για την ομάδα των Μπλε και ένας για την ομάδα των Κόκκινων.

Τα ονόματα που ακούστηκαν περισσότερο ήταν εκείνα των Κόρομι, Σταμούλη και Κολοβού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoiler που κυκλοφορούν αυτοί οι τρεις θα μπουν στο Survivor All Star.

Ο Γιώργος Κόρομι θα φορέσει το κόκκινο περιβραχιόνιο και εντάσσεται στην ομάδα των Διασήμων. Από την άλλη, ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού βάζουν τη μπλε μπαντάνα και μπαίνουν στην ομάδα των Μαχητών.

Ο Γιώργος Λιανός σχολιάζοντας σήμερα τις τελευταίες εξελίξεις είπε ότι «οι παίκτες είναι έμπειροι και ξέρουν πότε γράφει μια κάμερα και πότε όχι, επομένως αν θέλουν να κρύψουν κάτι το κάνουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.