Survivor All Star: «Ξεκατίνιασμα» Μπο και Μάριου με… έπαθλο την Καρολίνα – «Σε νόμιζα φίλο μου, ούτε κι εσύ όμως…»

January 21, 2023


Κανονικός… χαμός φαίνεται πως επικρατεί στο Survivor All Star, με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα να έρχονται κοντά, προκαλώντας την αντίδραση του Μπο, συντρόφου της δεύτερης.Ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΪ, όπου απάντησε καθαρά για το ειδύλλιο της συντρόφου του, Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο Survivor All Star. Ο τραγουδιστής μίλησε ξεκάθαρα για …

...τα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε πρώτη φορά την σκηνή όπου η αγαπημένη του φιλάει τον φίλο του μέσα στη ζούγκλα.Εδώ και λίγες ώρες επικρατεί ο απόλυτος πανικός για τη σχέση που αναπτύχθηκε μέσα στο παιχνίδι, ενώ και οι δυο βρίσκονται σε σχέση και οι σύντροφοι τους τους...

Κανονικός… χαμός φαίνεται πως επικρατεί στο Survivor All Star, με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα να έρχονται κοντά, προκαλώντας την αντίδραση του Μπο, συντρόφου της δεύτερης.

Ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΪ, όπου απάντησε καθαρά για το ειδύλλιο της συντρόφου του, Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο Survivor All Star. Ο τραγουδιστής μίλησε ξεκάθαρα για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε πρώτη φορά την σκηνή όπου η αγαπημένη του φιλάει τον φίλο του μέσα στη ζούγκλα.

Εδώ και λίγες ώρες επικρατεί ο απόλυτος πανικός για τη σχέση που αναπτύχθηκε μέσα στο παιχνίδι, ενώ και οι δυο βρίσκονται σε σχέση και οι σύντροφοι τους τους περιμένουν πίσω στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.