Υπόθεση Παντελίδη – “Είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου” λέει ο ιατροδικαστής

January 20, 2022


«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του…

... τιμονιού που κρατάει» κατέθεσε ο ιατροδικαστής Αν. Θεοδωρίδης και μάρτυρας της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου. Όπως σημείωσε, επαναλαμβάνοντας τη θέση της οικογένειας: «Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι...

«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει» κατέθεσε ο ιατροδικαστής Αν. Θεοδωρίδης και μάρτυρας της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου.

Όπως σημείωσε, επαναλαμβάνοντας τη θέση της οικογένειας: «Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα» υποστήριξε. Επιπλέον, ανέφερε ως βασικό στοιχείο που καταδεικνύει ότι ο Π. Παντελίδης δεν οδηγούσε, είναι το ότι το μόνο ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού ανήκε στον τραγουδιστή, ενώ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος dna της Φρόσως Κυριάκου στην ίδια θέση. «Δεν μπορεί να μην υπάρξει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη» σημείωσε. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.