Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα με τα δίδυμα! [video]

January 16, 2021


Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.Την ανακοίνωση έκανε το ζευγάρι πριν λίγο καιρό στο Instagram, μέσω μιας φωτογραφίας και οι δύο τους έμοια…

...ζαν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!Το διάσημο ζευγάρι, όπως ανακοίνωσε, περιμένει δίδυμα και η εντυπωσιακή Χριστίνα ανέβασε ένα Insta story για να μας δείξει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!Πιο όμορφη από ποτέ, η μελαχρινή καλλονή, πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη δείχνοντας...

Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Την ανακοίνωση έκανε το ζευγάρι πριν λίγο καιρό στο Instagram, μέσω μιας φωτογραφίας και οι δύο τους έμοιαζαν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Το διάσημο ζευγάρι, όπως ανακοίνωσε, περιμένει δίδυμα και η εντυπωσιακή Χριστίνα ανέβασε ένα Insta story για να μας δείξει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Πιο όμορφη από ποτέ, η μελαχρινή καλλονή, πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη δείχνοντας στους χιλιάδες διαδικτυακούς της ακόλουθους την αλλαγή στο σώμα της!

Δες το βίντεο εδώ:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.