Survivor 4: «Με δωροδόκησε η Κάτια» – Απίθανες αποκαλύψεις του Καλίδη

January 14, 2021


Χωρίς σταματημό είναι οι αποκαλύψεις του σημερινού επεισοδίου του Survivor 4 με τον Πάνο Καλίδη να αποκαλύπτει πως δωροδοκήθηκε από την Κάτια!
Με αφορμή ξανά την παίκτρια που έκλεψε ρύζι, ο τραγουδισ…

...τής έκανε μια απίστευτη εξομολόγηση αναφέροντας πως έκανε σύμφωνια με το μοντέλο για να μην αποκαλύψει ότι έκλεψε φαγητό. Survivor 4: «Βόμβες» από τον Πάνο Καλλίδη Μιας και ο Πάνος βρίσκεται μια ανάσα πριν την αποχώρηση, ήθελε να νιώσει καθαρός και εξηγημένος και για αυτό έβγαλε...

Χωρίς σταματημό είναι οι αποκαλύψεις του σημερινού επεισοδίου του Survivor 4 με τον Πάνο Καλίδη να αποκαλύπτει πως δωροδοκήθηκε από την Κάτια!

Με αφορμή ξανά την παίκτρια που έκλεψε ρύζι, ο τραγουδιστής έκανε μια απίστευτη εξομολόγηση αναφέροντας πως έκανε σύμφωνια με το μοντέλο για να μην αποκαλύψει ότι έκλεψε φαγητό.

Survivor 4: «Βόμβες» από τον Πάνο Καλλίδη

Μιας και ο Πάνος βρίσκεται μια ανάσα πριν την αποχώρηση, ήθελε να νιώσει καθαρός και εξηγημένος και για αυτό έβγαλε στην φόρα τα άπλυτα του με την Κάτια, που εξήγησε το λόγο για τον οποίο έκλεψε το ρύζι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.