Θα μείνετε άναυδοι: Αυτά είναι όλα τα δωμάτια στη σπιταρόνα Στεφανίδου-Ευαγγελάτου

January 14, 2021


Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν δημιουργήσει μαζί μια υπέροχη οικογένεια και δείχνουν πάντοτε όμορφες στιγμές από την κοινή τους ζωή, ανήκοντας σε ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρι…

...α της ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια του Alpha, που δέχθηκε και μια τηλεοπτική ανάσα, διαθέτει και έναν πολύ ισχυρό λογαριασμό στο Instagram που απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες followers, ενώ αναρτά συχνά φωτογραφίες παραμένοντας ιδιαίτερα ενεργή. Έτσι, εκτός από την αισθητική και το...

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν δημιουργήσει μαζί μια υπέροχη οικογένεια και δείχνουν πάντοτε όμορφες στιγμές από την κοινή τους ζωή, ανήκοντας σε ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η παρουσιάστρια του Alpha, που δέχθηκε και μια τηλεοπτική ανάσα, διαθέτει και έναν πολύ ισχυρό λογαριασμό στο Instagram που απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες followers, ενώ αναρτά συχνά φωτογραφίες παραμένοντας ιδιαίτερα ενεργή. Έτσι, εκτός από την αισθητική και το γούστο της όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές και τα outfits που επιλέγει, στο account της μπορούμε να δούμε και τον τρόπο με τον οποίο έχει διακοσμήσει το σπίτι της οικογένειας.

Στεφανίδου-Ευαγγελάτος: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους

Η σύγχρονη κουζίνα, το πολυτελές σαλόνι και η cozy κρεβατοκάμαρα είναι μερικά από τα δωμάτια της κατοικίας τους στην Κηφισιά, της οποίας μπορείς να δεις πλάνα παρακάτω.

«Έκανα σ@ξ με τον Νίκο Ευαγγελάτο πρώτη φορά όταν…» – Αποκάλυψη «βόμβα» από την Τατιάνα Στεφανίδου

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» είχε προχωρήσει στο παρελθόν η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς μεταξύ άλλων έχει αναφέρει ακομπλεξάριστα στον αέρα ερωτiκές της στιγμές με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι ερωτiκές στιγμές με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πόσο τρυφερός ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος την έκανε να νιώθει πιο λαμπερή και ερωτiκή από ποτέ, παρότι η ίδια δεν αισθανόταν πολύ άνετα με το κορμί της, έχοντας πάρει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η κουβέντα αυτή έγινε με αφορμή την ενότητα «έρωτας στην εγκυμοσύνη» όταν ήταν στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Αξίζει να το δεις», με τη Στεφανίδου να αναφέρεται στη δική της εμπειρία με το σύζυγό της.

Έξω φρενών η Τατιάνα Στεφανίδου: Η γυναίκα που… της έκλεψε τον Νίκο Ευαγγελάτο

Έξω φρενών βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, βλέποντας μια γυναίκα… να διεκδικεί και να της «κλέβει» τον Νίκο Ευαγγελάτο, σε ένα περιστατικό που πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, την Πρωτοχρονιά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δε συνηθίζει να εμφανίζεται δημόσια σε άλλες εκπομπές, πέραν των δικών του, ή να δίνει συνεντεύξεις, αλλά το έκανε για το πρωτοχρονιάτικο σόου του Mega, με οικοδεσπότες τη Ρούλα Κορομηλά και τον Αντώνη Ρέμο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συντροφιά με την ιστορική παρουσιάστρια, τους ανθρώπους του Mega και κορυφαίους αθλητές και ηθοποιούς, χάρισαν ένα μοναδικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς.

Νίκος Ευαγγελάτος: Παρών στη μεγάλη γιορτή του Mega

Με πολλή λάμψη, τραγούδι και διασκέδαση υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά οι τηλεθεατές του Mega.

Τα ηνία της «Megaπρωτοχρονιας» είχαν αναλάβει ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της γενιάς του, και η Ρούλα Κορομηλά, η πιο δημοφιλής παρουσιάστρια.

Ο λαϊκός τραγουδιστής συνάντησε επί σκηνής αγαπημένους φίλους χαρίζοντας μια ατμόσφαιρα γιορτής γεμάτη από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο show ειδικά για τους τηλεθεατές του Mega.

Με ένα υπέροχο τραγούδι, τραγούδι ύμνο στην φιλία, ο Αντώνης Ρέμος έκλεισε την μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Mega. Αγκαλιασμένος με την συμπαρουσιάστρια του στην μεγάλη αυτή βραδιά, Ρούλα Κορομηλά, τραγούδησε «Το φιλαράκι» της Σοφίας Βόσσου, και αποχαιρέτησε το κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.