Τέλος: Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε για το… χωρισμό της από τον Μάρκο Σεφερλή!

January 9, 2021


Αν έπρεπε να βρούμε το ζευγάρι για το οποίο έχουν γραφτεί τόσα πολλά σενάρια χωρισμού και τσακωμού στη showbiz, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά!
Όμως, πραγματικά όλα …

...αυτά είναι μόνο σενάρια! Η Ελένη Τσαβαλιά απαντά για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο. «Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια – γιατί έχουμε κάνει...

Αν έπρεπε να βρούμε το ζευγάρι για το οποίο έχουν γραφτεί τόσα πολλά σενάρια χωρισμού και τσακωμού στη showbiz, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά!

Όμως, πραγματικά όλα αυτά είναι μόνο σενάρια! Η Ελένη Τσαβαλιά απαντά για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο.

«Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια – γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί – να φας τουλάχιστον 5 χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια , να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη», είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής

«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε (ο Χάρης γεννήθηκε το 2004) –δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο γιος τους-, μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή: «Εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος αφού δεν μπορούμε και οι δύο, ένας από τους δύο να είναι δίπλα του».

Έτσι ξεκίνησαν οι διακοπές για εμένα. Απορώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς γράφουν και λένε, δεν έχουν βαρεθεί να είναι ανακριβείς και αναληθείς;»

Τσαβαλιά – Σεφερλής: “Τιμώρησα τον Μάρκο γιατί…” – Τρομερή αποκάλυψη

Σε μια τρομερή αποκάλυψη προχώρησε η Έλενα Τσαβαλιά για το γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή, αναφέροντας πως τον τιμώρησε στη γνωριμία τους για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε η Έλενα γελώντας, ενώ ο Σεφερλής είπε: «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν. «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά, με τα πάνω κάτω να έχουν έρθει τελευταία στο γάμο τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.