Περικλής Κονδυλάτος: Ο Ατζούν δίνει τα λιγότερα χρήματα στον παίκτη των διάσημων του Survivor 4

January 8, 2021


Όπως έγινε γνωστό πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες του Survivor 4 και συγκεκριμένα οι διάσημοι. Ωστόσο, όπως είδαμε και ακούσαμε, ο Περικλής Κονδυλάτος παίρνει από τον Ατζούν τα λιγότερα χρήματα και βρί…

...σκεται 10ος στην κατηγορία.Μπορεί να έχει συνεργαστεί και μεγάλα ονόματα του χώρο τη ελληνικής showbiz, όπως και του Hollywood, ωστόσο αυτό δεν ένοιαξε τον Τούρκο παραγωγό όταν σκεφτόταν πόσα θα του δώσει. ...

Όπως έγινε γνωστό πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες του Survivor 4 και συγκεκριμένα οι διάσημοι. Ωστόσο, όπως είδαμε και ακούσαμε, ο Περικλής Κονδυλάτος παίρνει από τον Ατζούν τα λιγότερα χρήματα και βρίσκεται 10ος στην κατηγορία.

Μπορεί να έχει συνεργαστεί και μεγάλα ονόματα του χώρο τη ελληνικής showbiz, όπως και του Hollywood, ωστόσο αυτό δεν ένοιαξε τον Τούρκο παραγωγό όταν σκεφτόταν πόσα θα του δώσει.

Ο Περικλής Κονδυλάτος λοιπόν, βρίσκεται τελευταίο στην κατηγορία με τα χρήματα που παίρνουν οι διάσημοι κάθε εβδομάδα. Μπορεί να είναι τραψήφιος ο αριθμός, ωστόσο υπάρχουν παίκτες που παίρνουν τα διπλά από εκείνον.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων παίρνει κάθε εβδομάδα από το παιχνίδι 3.000€. Όχι ότι είναι και λίγα, αλλά από τον Αλέξη Παππά που είναι ηθοποιός και έχει παίξεις στις 8 λέξεις παίρνει σχεδόν τα μισά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.