Survivor highlights 7/1: Ο έντονος καυγάς μεταξύ των Μαχητών, το ειδύλλιο και η αποχώρηση

January 8, 2021


Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 καθώς παρακολουθήσαμε ένα πολύ έντονο καυγά στους Μαχητές, ένα φλογερό ειδύλλιο αλλά και την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη.Δείτε εδώ, στο μετ…

...αξύ, πόσα λεφτά «έκλεισε» ο Τριαντάφυλλος για την συμμετοχή του στο παιχνίδι! VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4: Αυτό είναι το συνολικό ποσό που πήρε η Λάμπρη για δυο εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι ...

Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 καθώς παρακολουθήσαμε ένα πολύ έντονο καυγά στους Μαχητές, ένα φλογερό ειδύλλιο αλλά και την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη.

Δείτε εδώ, στο μεταξύ, πόσα λεφτά «έκλεισε» ο Τριαντάφυλλος για την συμμετοχή του στο παιχνίδι!

Survivor 4: Ο κακός χαμός ανάμεσα στους Μαχητές – “Πλέον είμαστε δύο ομάδες”

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 αφού οι Μαχητές μετά την ήττα τους και την ψηφοφορία, αναγκάστηκαν να ψηφιστούν μεταξύ τους.

Στην καλύβα λοιπόν επικράτησε πανικός, αφού ο Νίκος Μπαρτζής ζητούσε εξηγήσεις για τις ψήφους που του έδωσαν με αποτέλεσμα να εμπλακούν όλοι και στο τέλος να κορυφωθεί ο τσακωμός με την Ασημίνα και τον Ασημακόπουλο, για τον οποίο μάλιστα κυκλοφορεί και μια φήμη για τους…κοιλιακούς του.

Οι δυο παίκτες αντάλλαξαν πολλές βαριές κουβέντες καθώς σύμφωνα με την Ασημίνα, ο Ασημακόπουλος την ειρωνεύτηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο δεύτερο να ισχυρίζεται πως η παίκτρια έχει έρθει μόνο λίγες μέρες και ήδη προκαλεί εντάσεις.

Μάλιστα ο Γιώργος Κορόμι ανέφερε χαρακτηριστικά πως πλέον στην ομάδα έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.