Survivor 4: Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού μέσα από το συμβούλιο του νησιού

January 2, 2021


Ο Γιώργος Λιανός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο ποζάρει στον χώρο όπου γίνεται το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 και στέλνει στους διαδικτυακ…

...ούς του φίλους μία ιδιαίτερη ευχή για το 2021.Ο παρουσιαστής έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής το κοινό ως αντικαταστάτης του Σάκη Τανιμανίδη στο ριάλιτι επιβίωσης, αν και κάποιοι πρώην παίκτες δεν συμφωνούν με την αλλαγή αυτή. ...

Ο Γιώργος Λιανός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο ποζάρει στον χώρο όπου γίνεται το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 και στέλνει στους διαδικτυακούς του φίλους μία ιδιαίτερη ευχή για το 2021.

Ο παρουσιαστής έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής το κοινό ως αντικαταστάτης του Σάκη Τανιμανίδη στο ριάλιτι επιβίωσης, αν και κάποιοι πρώην παίκτες δεν συμφωνούν με την αλλαγή αυτή.

Survivor 4 Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός ευχήθηκε για τη νέα χρονιά που τον βρήκε στο πιο εξωτικό μέρος, και ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο στα social media, λίγο πριν κάνει το γύρισμα για το συμβούλιο του νησιού.

Έτσι σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης τον Γιώργο Λιανό στην πρεμιέρα του Survivor 4

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιώργος Λιανός αντικατέστησε για πρώτη φορά τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος «έμεινε πίσω» για χάρη της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα.

Έτσι, λίγο πριν την πρεμιέρα ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καλή επιτυχία στον Γιώργο Λιανό.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Γιώργο Λιανό από έναν παλιό κύκλο του ριάλιτι και έγραψε: “Φίλε μου καλή επιτυχία! Ζήσε το!” Δείτε, στο μεταξύ, την εντυπωσιακή έναρξη της πρεμιέρας!

 Σάκης Τανιμανίδης

Survivor 4: Το μήνυμα του Γιώργου Λιανού στον Σάκη Τανιμανίδη – «Θα ήθελα όλοι να..»

Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4 έχει ξεκινήσει και φυσικά ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο πλέον παρουσιαστής του ριάλιτι επιβιώσεις βρίσκεται φέτος στο τιμόνι καθώς η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα «εμπόδισε» τον Σάκη Τανιμανίδη να ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο.

Στην αποψινή πρεμιέρα του Survivor και συγκεκριμένα στην παρουσίαση των παικτών ο Γιώργος Λιανός, όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στον Σάκη και του έστειλε ένα μήνυμα για τον ερχομό των διδύμων του.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα όλοι μας να ευχηθούμε στο φίλο μας τον Σάκη, με το καλό να υποδεχθεί τα δίδυμα.».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

O Λιανός για την αποχώρηση Τανιμανίδη από το Survivor – «Θα φέρω καλύτερο αποτέλεσμα»

Γιώργος Λιανός: Μέσω skype στον αέρα του Love it από τον πρώτο στίβο μάχης του Survivor

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.