Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Καθως περνούν οι ώρες…» – Όσα είπε στην συμπληρωματική της κατάθεση η 24χρονη (Video)

January 21, 2022


Στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου βρέθηκε το πρωί η 24χρονη, Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να δώσει συμπληρωματ…

...ική κατάθεση.«Την μνήμη της σχετικά με τα όσα έγιναν, την έχασε αφού πλήρωσε στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και έκλεισε δωμάτιο, αφού δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει το αυτοκίνητο της και δεν θυμόταν που το είχε σταθμεύσει. Από εκείνη τη στιγμή και μετά θυμάται περιστασιακά γεγονότα,...

Στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου βρέθηκε το πρωί η 24χρονη, Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

«Την μνήμη της σχετικά με τα όσα έγιναν, την έχασε αφού πλήρωσε στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και έκλεισε δωμάτιο, αφού δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει το αυτοκίνητο της και δεν θυμόταν που το είχε σταθμεύσει.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά θυμάται περιστασιακά γεγονότα, τα οποία ανέφερε στην πρώτη της κατάθεση. Καθως περνούν οι ώρες άρχισαν να ξεδιαλύνονται κάποια πράγματα στο μυαλό της», τόνισε σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η Γεωργία στην συμπληρωματική της κατάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.