Ανατροπή στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Μόλις ανακοινώθηκε

December 27, 2021


Ξανά δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον Στάθη Παναγιωτόπουλου βάσει της νέας καταγγελίας από την 40χρονη πρώην σύντροφό του (διαβάστε εδώ αναλυτικά για την μήνυση) παρόλο που ο ανακριτής μετά την απολογί…

...α του για την αρχική υπόθεση έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούςΈτσι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών πίσω στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη...

Ξανά δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον Στάθη Παναγιωτόπουλου βάσει της νέας καταγγελίας από την 40χρονη πρώην σύντροφό του (διαβάστε εδώ αναλυτικά για την μήνυση) παρόλο που ο ανακριτής μετά την απολογία του για την αρχική υπόθεση έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούς

Έτσι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών πίσω στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Για την αρχική υπόθεση για την οποία κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ, ενώ αύριο αναμένεται να περάσει ξανά την ίδια με τη σημερινή διαδικασία, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί για τη νέα μήνυση σε βάρος του.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μίας εκ των θυμάτων, σημείωσε ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή και της αυριανής του απολογίας. «Θα δούμε αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση. Ανά πάσα στιγμή οι περιοριστικοί όροι, με νέα στοιχεία, αλλάζουν». Όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, «θεωρώ ότι θα βγουν και άλλα πράγματα, είμαστε στην αρχή της υπόθεσης».

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του Παναγιωτόπουλου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.