Θυμάστε τον Πάρη από το “Μαγκάβα Τουτ”; Δείτε πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής, 23 χρόνια μετά

December 22, 2021


Ποιος δεν θυμάται τη μεγάλη επιτυχία της Αννας Βίσση «Μαγκάβα Τουτ» που έκανε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90.Πιο συγκεκριμένα ήταν το 1998 που ο Νίκος Καρβέλας είχε γράψει στην Αννα Βίσση το Μαγκ…

...άβα Τουτ, ένα πολύ φλογερό ντουέτο ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον πρωτοεμφανιζόμενο Πάρη Καραγιαννόπουλο.Το τραγούδι αγαπήθηκε πολύ, το βιντεοκλίπ είχε γυριστεί στη μαγευτική Σαντορίνη και παιζόταν πολύ συχνά στην τηλεόραση, που το πρόγραμμα εκείνης της εποχής είχε...

Ποιος δεν θυμάται τη μεγάλη επιτυχία της Αννας Βίσση «Μαγκάβα Τουτ» που έκανε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90.

Πιο συγκεκριμένα ήταν το 1998 που ο Νίκος Καρβέλας είχε γράψει στην Αννα Βίσση το Μαγκάβα Τουτ, ένα πολύ φλογερό ντουέτο ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον πρωτοεμφανιζόμενο Πάρη Καραγιαννόπουλο.

Το τραγούδι αγαπήθηκε πολύ, το βιντεοκλίπ είχε γυριστεί στη μαγευτική Σαντορίνη και παιζόταν πολύ συχνά στην τηλεόραση, που το πρόγραμμα εκείνης της εποχής είχε αρκετές μουσικές εκπομπές.

Μάλιστα το αγαπημένο τσιφτετέλι ακούγεται στα ραδιόφωνα ακόμη και σήμερα. Και μπορεί η Αννα Βίσση να παραμένει η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, όμως τα ίχνη του Πάρη χάθηκαν.

Από τότε έχουν περάσει 23 χρόνια, ο Πάρης Καραγιαννόπουλος έχει μεγαλώσει όμως εξακολουθεί να θυμίζει εκείνο το αγόρι που τραγούδησε με την Αννα Βίσση.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάρης του «Μαγκάβα Τουτ»:

Στο προφίλ του στο Instagram έχει και φωτογραφίες από το βίντεοκλίπ με την Αννα Βίσση

Θυμάστε τον Πάρη από το 'Μαγκάβα Τουτ'; Δείτε πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής, 23 χρόνια μετά

Θυμάστε τον Πάρη από το 'Μαγκάβα Τουτ'; Δείτε πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής, 23 χρόνια μετά

Θυμάστε τον Πάρη από το 'Μαγκάβα Τουτ'; Δείτε πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής, 23 χρόνια μετά

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.