Σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά – Μόλις κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «πάγωσε»

December 21, 2022


Ένας σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά. Μόλις, όμως κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «πάγωσε»! Επίσης, σοκάρει η στιγμή που ένας σκύλος ήρθε σε επαφή με πύθωνα, αλλά αυτό που έγινε μετά ήταν απίστευτο.Η παρακάτω ιστορία μπορεί να σας πείσει ότι με την σωστή εκπαίδευση και πολλή αγάπη, ένας σκύλος, όπως ένα ντόμπερμαν, αξίζει την εκτίμηση σας. Ο σκύλος φαινόταν να σπρώχνει και …

...να σκουντάει το κοριτσάκι στο γρασίδι. Ξαφνικά, φάνηκε λες και ο Khan δάγκωσε το μωρό, το άρπαξε και το πέταξε δίπλα. Η Catherine τρομοκρατήθηκε και σκέφτηκε ότι ο σκύλος είχε αρχίσει να γίνεται βίαιος.Έτρεξε γρήγορα προς το μέρος τους, ώστε να υπερασπιστεί την κόρη της. Ωστόσο, εξεπλάγη...

Ένας σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά. Μόλις, όμως κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «πάγωσε»! Επίσης, σοκάρει η στιγμή που ένας σκύλος ήρθε σε επαφή με πύθωνα, αλλά αυτό που έγινε μετά ήταν απίστευτο.

Η παρακάτω ιστορία μπορεί να σας πείσει ότι με την σωστή εκπαίδευση και πολλή αγάπη, ένας σκύλος, όπως ένα ντόμπερμαν, αξίζει την εκτίμηση σας. Ο σκύλος φαινόταν να σπρώχνει και να σκουντάει το κοριτσάκι στο γρασίδι. Ξαφνικά, φάνηκε λες και ο Khan δάγκωσε το μωρό, το άρπαξε και το πέταξε δίπλα. Η Catherine τρομοκρατήθηκε και σκέφτηκε ότι ο σκύλος είχε αρχίσει να γίνεται βίαιος.

Έτρεξε γρήγορα προς το μέρος τους, ώστε να υπερασπιστεί την κόρη της. Ωστόσο, εξεπλάγη όταν ο σκύλος άφησε το κορίτσι μόνο του και έτρεξε πίσω προς το μέρος όπου έπαιζαν. Η μητέρα γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ο Khan προστάτευε το κοριτσάκι από ένα δηλητηριώδες φίδι που είχε μπει στην αυλή.

Είδαν τον σκύλο μέσα στο βαρέλι και προσπάθησαν να τον βγάλουν – Μόλις όμως κατάλαβαν τι του είχαν κάνει, έπαθαν σοκ

Κάποιοι περαστικοί παρατήρησαν έναν αδέσποτο σκύλο να κρύβεται σε ένα μεγάλο βαρέλι. Μέχρι που κάποιος συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος είχε κολλήσει μέσα σε πίσσα και δεν μπορούσε καν να κουνηθεί.

Πιθανόν το ζώο να μπήκε μέσα στο βαρέλι επειδή κρύωσε, αλλά εντέλει η θερμοκρασία του σώματός του έλιωσε την πίσσα και κόλλησε στο τρίχωμά του. Οι εθελοντές μιας φιλοζωικής οργάνωσης έκοψαν με μηχανήματα το βαρέλι και ξεκίνησαν την πολύωρη διαδικασία αποκόλλησης από την πίσσα, αλείφοντας τον σκύλο με φυτικό λάδι.

Ο σκύλος πιθανόν να είχε εγκλωβιστεί για μέρες χωρίς τροφή και νερό και οι προσπάθειες διάσωσης ήταν κρίσιμες. Χρειάστηκαν εντέλει 3 ώρες για να μπορέσει να σταθεί όρθιο το ζώο. Ενώ παράλληλα αξίζει να διαβάσετε άλλη μια όμορφη ιστορία με ένα σκύλο που συνάντησε ξανά τον ιδιοκτήτη του έπειτα από 8 χρόνια, θα πάθετε σοκ από την αντίδρασή του.

Δείτε την απίστευτη προσπάθεια διάσωσης, που είχε αίσιο τέλος στο βίντεο που ακολουθεί:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.