Έγκυος κατέγραφε με κάμερα την κοιλιά της όταν ξαφνικά παρατήρησε δίπλα της κάτι ανατριχιαστικό

December 20, 2022


Σάλο προκάλεσε στο το βίντεο που κατέγραψε με κάμερα και ανέβασε μία γυναίκα οκτώ μηνών έγκυος, στο οποίο εμφανίζεται μια… «σκοτεινή φιγούρα» δίπλα από το κρεβάτι της, ενώ εξίσου ανατριχιαστικό είναι και το βίντεο που κατέγραψε μια μητέρα με κάμερα ασφαλείας ενώ το μωρό της κοιμόταν. Η γυναίκα τραβούσε βίντεο το μωρό που κλωτσούσε και, όπως έγραψε η αδερφή της στο Reddit, έπαθε σοκ όταν είδε τη …

...φιγούρα.Στο βίντεο με λεζάντα «θα σπάσει η καρδιά μου» φαίνεται η γυναίκα ξαπλωμένη ενώ δίπλα της έχει έναν σκύλο και μια γάτα. Όμως δευτερόλεπτα πριν το τέλος μια μικροσκοπική φιγούρα εμφανίζεται δίπλα από το κρεβάτι της.Κάποιος από τους χρήστες των social media, ρώτησε μήπως η...

Σάλο προκάλεσε στο το βίντεο που κατέγραψε με κάμερα και ανέβασε μία γυναίκα οκτώ μηνών έγκυος, στο οποίο εμφανίζεται μια… «σκοτεινή φιγούρα» δίπλα από το κρεβάτι της, ενώ εξίσου ανατριχιαστικό είναι και το βίντεο που κατέγραψε μια μητέρα με κάμερα ασφαλείας ενώ το μωρό της κοιμόταν.

Η γυναίκα τραβούσε βίντεο το μωρό που κλωτσούσε και, όπως έγραψε η αδερφή της στο Reddit, έπαθε σοκ όταν είδε τη φιγούρα.

Στο βίντεο με λεζάντα «θα σπάσει η καρδιά μου» φαίνεται η γυναίκα ξαπλωμένη ενώ δίπλα της έχει έναν σκύλο και μια γάτα. Όμως δευτερόλεπτα πριν το τέλος μια μικροσκοπική φιγούρα εμφανίζεται δίπλα από το κρεβάτι της.

Κάποιος από τους χρήστες των social media, ρώτησε μήπως η γυναίκα έχει άλλα παιδιά αλλά η αδερφή της εγκύου απάντησε ότι δεν έχει και ήταν μόνη της στο σπίτι.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που σχολίασαν ότι βρίσκουν ανατριχιαστικό το βίντεο ενώ η αδερφή της εγκύου είπε ότι αν και δεν έχει παρατηρήσει κάποια μεταφυσική δραστηριότητα, «ένιωθε το σπίτι “βαρύ” και ότι κάποιος την παρακολουθούσε.

24χρονη έγκυος πήγε να ανακαλύψει το φύλο του μωρού – Μόλις είδε τον υπέρηχο «πάγωσε» (photo)

Μία 24χρονη έγκυος μαζί με τον σύντροφό της πήγε να κάνει υπέρηχο, όχι όμως τον κλασσικό αλλά τον τρισδιάστατο. Για πρώτη φορά θα μάθαιναν όχι μόνο το φύλο του μωρού τους αλλά θα έβλεπαν το προσωπάκι του μέσα στην κοιλιά της. Ενώ, όταν μια έγκυος έφτασε στην πόρτα του μαιευτηρίου με φρικτούς πόνους κανείς δεν περίμενε αυτή την ανατριχιαστική συνέχεια.

Όμως ο μικρούλης εκτός από άτακτος, τους επιφύλασσε και μια έκπληξη. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία της τρισδιάστατης απεικόνισης ο μικρός μέσα από την κοιλιά της μητέρας του έχει σφίξει τη μικρή μπουνίτσα του και είχε το μεσαίο του δάχτυλο προτεταμένο.

Οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες σάρωσης 3D δείχνουν το μικρό αγόρι να καλύπτει το πρόσωπό του, με κάτι σαν χασμουρητό και στη συνέχεια να φαίνεται να το γυρίζει απευθείας στους γονείς του που παρακολουθούν και να τους κάνει αυτήν τη χειρονομία. Οι δυο γονείς με χιούμορ απάντησαν «αυτός είναι παιδί μας σίγουρα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.