Fame Story Ημιτελικός Highlights (15/12): «Έχω πάθει κακό» – Το “καuτό” φιλί της Αριστέας & του Τίτου στη σκηνή, η διπλή αποχώρηση και οι 4 φιναλίστ

December 17, 2023


Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό βρίσκονται οι σπουδαστές της ακαδημίας του Fame Story, αφού την επόμενη Παρασκευή 22/12 θα αποκαλυφθεί ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού. Τι συνέβη, ωστόσο, το βράδυ του ημιτελικού; Είδαμε φιλιά, αυστηρές κριτικές, αποχωρήσεις, αλλά και την τελική 4άδα!Με την εντυπωσιακή είσοδο του Νίκο Κοκλώνη ξεκίνησε ο ημιτελικός του Fame Story για φέτος. Όπως και κάθε φορά έτσι…

... εντυπωσιακή είσοδο του Νίκο Κοκλώνη ξεκίνησε ο ημιτελικός του Fame Story για φέτος. Όπως και κάθε φορά έτσι και σήμερα στην αρχή του show, ανέβηκαν στο πλατό οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση για να μάθουν ποιος θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.Υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα ήταν...

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό βρίσκονται οι σπουδαστές της ακαδημίας του Fame Story, αφού την επόμενη Παρασκευή 22/12 θα αποκαλυφθεί ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού. Τι συνέβη, ωστόσο, το βράδυ του ημιτελικού; Είδαμε φιλιά, αυστηρές κριτικές, αποχωρήσεις, αλλά και την τελική 4άδα!

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (15/12) στον ημιτελικό του Fame Story

Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία

Με την εντυπωσιακή είσοδο του Νίκο Κοκλώνη ξεκίνησε ο ημιτελικός του Fame Story για φέτος. Όπως και κάθε φορά έτσι και σήμερα στην αρχή του show, ανέβηκαν στο πλατό οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση για να μάθουν ποιος θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα ήταν η Άννα, ο Φειδίας, ο Γιάννης και ο Σωτήρης. Μετά από λίγα λεπτά αναμονής ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι ο σπουδαστής που κερδίζει στην ασυλία είναι ο Φειδίας, ο οποίος περνάει κατευθείαν στον τελικό.

Στη συνέχεια στο stage, ανέβηκε η διευθύντρια της σχολής Ηρώ, η οποία ανακοίνωσε τον σπουδαστή που θα πάρει τη θέση του νεαρού παίκτη. Ωστόσο δεν είχε και πολλές επιλογές και παρά το γεγονός ότι η Αριστέα και ο Τίτος ήταν στο ίδιο επίπεδο, η υποψηφιότητα πήγε στον Τίτο. Έτσι η σπουδάστρια πέρασε και εκείνη κατευθείαν στον τελικό.

Το “καuτό” φιλί Τίτου & Αριστέας

Και αφού ο κάθε παίκτης τραγούδησε ξεχωριστά, έφτασε η στιγμή για τα ντουέτα. Η Αριστέα και ο Τίτος ερμήνευσαν το Shallow της Lady Gaga και του Bradley Cooper και στο τέλος του κομματιού αντάλλαξαν ένα “καuτό” φιλί στο στόμα, αφήνοντας τους πάντες άναυδους – αν και φαίνεται πως το φιλί και ο έρωτάς τους είναι πραγματικός, αφού η κάμερα τους τσάκωσε σε τρυφερά τετ α τετ κάτω από τα σκεπάσματα (δείτε εδώ).

«Μέχρι το τέλος έλεγα “δεν μπορεί”, βαρέθηκα. “Δεν έχουν ερωτευτεί, δεν είχατε κοιταχτεί καθόλου”. Και στο τέλος κατάλαβα γιατί το κάνατε τόσο επίτηδες όλο αυτό. Το φιλί ήταν πολύ ωραίο και γλυκό. Ερμηνευτικά μπήκες καταπληκτικά Τίτο, έπαθα σοκ. Καταπληκτικός. Τραγουδάς και ξένα φανταστικά. Αριστέα, μόλις μπήκε το ρεφρέν πήρες όλο το τραγούδι πάνω σου. Έχω πάθει κακό, δε μπορώ να είμαι αντικειμενική. Θέλω να το ξαναδώ», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Μόνο η τούρτα μας έλειπε σήμερα γιατί είστε ντυμένοι γαμπρός και νύφη. Θα συμφωνήσω με την Ελένη και θα προσθέσω ότι στα κουπλέ ο Τίτο κουβάλησε, ήταν καλύτερος. Αλλά το ρεφρέν Αριστέα το απογείωσες. Κολακεύατε φωνητικά ο ένας τον άλλον. Δώσατε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μπράβο σας», δήλωσε με τη σειρά του ο Light.

Η διπλή αποχώρηση και οι φιναλίστ

Και μετά τις ερμηνείες, αλλά και τους χορούς με τα τραγούδια του Λευτέρη Πανταζή που βρέθηκε εκεί, έφτασε η ώρα της κρίσης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός κάλεσε στη σκηνή τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση τον Σωτήρη, τον Τίτο, την Άννα και τον Γιάννη.

Ο Τίτος Λαχανάς σώθηκε ξανά από την ψηφοφορία του κοινού και πέρασε στον τελικό. Τότε έφτασε η στιγμή οι κριτές να αποφασίσουν ποιον θα κρατήσουν ακόμα στο παιχνίδι… Επέλεξαν, λοιπόν, την Άννα! Έτσι αποχώρησαν ο Σωτήρης με τον Γιάννη.

Η τελική τετράδα του μεγάλου τελικού του Fame Story, έτσι, είναι η Αριστέα, ο Φειδίας, ο Τίτος κι η Άννα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.