«Είμαι εγώ σeξιστής; Μη λέτε ηλιθιότητες!» – Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Ηλία Βαλάση στο πλατό του ”Γειά σου”

December 17, 2023


Ο Ηλίας Βαλάσης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 16/12 στο πλατό της εκπομπής ”Γειά σου” με τον ηθοποιό να μιλάει για την υποκριτική, την όμορφη οικογένειά του αλλά και για τα δημοσιεύματα, που τον έφεραν σε δύσκολη θέση.Να θυμίσουμε λοιπόν εδώ, πως πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός σε συνέντευξη του είχε αναφέρει πως η σύζυγός του μεγαλώνει τα τρία τους παιδιά και πως αυτή είναι η δουλειά της (δείτε εδώ…

... αναλυτικά όσα είχε πει).Η εν λόγω συνέντευξη ήταν αφορμή για να χαρακτηρίσουν μεταξύ άλλων τον Ηλία Βαλάση ως ''σeξιστή''. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ξέσπασε μέσα από την εκπομπή Γειά σου εξηγώντας, πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει ή να υποτιμήσει τη γυναίκα του.Το ξέσπασμα...

Ο Ηλίας Βαλάσης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 16/12 στο πλατό της εκπομπής ”Γειά σου” με τον ηθοποιό να μιλάει για την υποκριτική, την όμορφη οικογένειά του αλλά και για τα δημοσιεύματα, που τον έφεραν σε δύσκολη θέση.

Να θυμίσουμε λοιπόν εδώ, πως πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός σε συνέντευξη του είχε αναφέρει πως η σύζυγός του μεγαλώνει τα τρία τους παιδιά και πως αυτή είναι η δουλειά της (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είχε πει).

Η εν λόγω συνέντευξη ήταν αφορμή για να χαρακτηρίσουν μεταξύ άλλων τον Ηλία Βαλάση ως ”σeξιστή”. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ξέσπασε μέσα από την εκπομπή Γειά σου εξηγώντας, πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει ή να υποτιμήσει τη γυναίκα του.

Το ξέσπασμα του Ηλία Βαλάση μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη σύζυγό του

«Είπαν πολλά στην τηλεόραση στην τηλεόραση, ότι εγώ είμαι σeξιστής και πατριαρχικός, επειδή είπα ότι αυτή είναι η δουλειά της γυναίκας μου, η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου και παρεξηγήθηκα; Που μεγαλώνει τρία παιδιά, τα διδάσκει, τα φροντίζει, τα καθαρίζει και το σπίτι και να κάνει όλα αυτά και αυτό παρεξηγήθηκε;

Παιδιά όχι, δεν έχετε ιδέα από οικογένεια, δεν έχετε ιδέα από παιδιά. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό και ανοίγετε το στόμα σας και λέτε ηλιθιότητες. Μη λέτε ηλιθιότητες. Όταν θες να μιλήσεις για ένα φαγητό πρέπει να το έχεις δοκιμάσει πρώτα και να ξέρεις τι σημαίνει αυτό, που λέει ο άλλος», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.