Ξόδεψε σε πλαστικές στήθους 20.000 ευρώ! Κόντεψε να πεθάνει όταν να έκανε τρύπα στη θηλή του γιατί…

December 17, 2022


Μια γυναίκα ξόδεψε πάνω από 20.000 ευρώ σε πλαστικές αυξητικής στήθους, και στην συνέχεια αποφάσισε να κάνει τρύπα σε αυτό. Τότε ήταν που συνέβη το αναπάντεχο…Δείτε επίσης: Αγνώριστη στα 47 της η Adriana Sklenarikova: Αρνείται τις πλαστικές και αποτελεί παράδειγμα!Η Μπέλζα δήλωσε: «Συγκλονίστηκα όταν έμεινα με ένα στήθος, τώρα είμαι τελείως επίπεδη από τη μία πλευρά, αλλά ξέρω πόσο τυχερή είμαι …

...που ζω. Δε μπορώ να πιστέψω πως μια απλή διαδικασία όπως το piercing μπορεί να προκαλέσει θανάσιμη μόλυνση όπως σήψη. Νόμιζα ότι θα πεθάνω και ήξερα ότι έπρεπε να αφαιρεθεί το εμφύτευμα για να σωθεί η ζωή μου. Όταν ξύπνησα μετά την εγχείρηση, δεν μπορούσα να κοιτάξω το στήθος μου.Η...

Μια γυναίκα ξόδεψε πάνω από 20.000 ευρώ σε πλαστικές αυξητικής στήθους, και στην συνέχεια αποφάσισε να κάνει τρύπα σε αυτό. Τότε ήταν που συνέβη το αναπάντεχο…

Δείτε επίσης: Αγνώριστη στα 47 της η Adriana Sklenarikova: Αρνείται τις πλαστικές και αποτελεί παράδειγμα!

Η Μπέλζα δήλωσε: «Συγκλονίστηκα όταν έμεινα με ένα στήθος, τώρα είμαι τελείως επίπεδη από τη μία πλευρά, αλλά ξέρω πόσο τυχερή είμαι που ζω. Δε μπορώ να πιστέψω πως μια απλή διαδικασία όπως το piercing μπορεί να προκαλέσει θανάσιμη μόλυνση όπως σήψη. Νόμιζα ότι θα πεθάνω και ήξερα ότι έπρεπε να αφαιρεθεί το εμφύτευμα για να σωθεί η ζωή μου. Όταν ξύπνησα μετά την εγχείρηση, δεν μπορούσα να κοιτάξω το στήθος μου.

Η Μπέλζα έκανε την πρώτη της πλαστική στήθους σε ηλικία 21 ετών, καθώς δεν ένιωθε ικανοποιημένο με το φυσικό της μέγεθος. Έκτοτε έκανε άλλες δύο εγχειρήσεις!

 Ξόδεψε σε πλαστικές στήθους 20.000 ευρώ! Κόντεψε να πεθάνει όταν να έκανε τρύπα στη θηλή του γιατί...

Αργότερα έκανε piercing στη θηλή, όμως το σκουλαρίκι πιάστηκε στη στολή της εργασίας της και η θηλή σκίστηκε. Το τραύμα καθαρίστηκε και η πληγή έκλεισε μέσα σε μερικές μέρες. Όμως μήνες αργότερα ξύπνησε τη νύχτα με πόνο κάτω από το αριστερό της χέρι. Υπέθεσε ότι είχε τραβήξει κάποιον μυ στη δουλειά, μέχρι που λιποθύμησε στη δουλειά της.

Η Μπέλζα προσθέτει: «Έτρεμα και ένιωθα κρύο. Ο ρυθμός της καρδιάς μου ήταν 135 χτύποι ανά λεπτό. Το επόμενο πρωί είχα 40 βαθμούς πυρετό. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου με εξέτασε ειδικός και διέγνωσε σήψη.»

 Ξόδεψε σε πλαστικές στήθους 20.000 ευρώ! Κόντεψε να πεθάνει όταν να έκανε τρύπα στη θηλή του γιατί...

«Όσοι έχουν συμπτώματα κρυολογήματος μπορεί να είναι ενδείξεις σήψης και πρέπει να πάνε αμέσως στα επείγοντα. Κάθε ώρα που περνάει, πριν τη χορήγηση των κατάλληλων αντιβιοτικών, αυξάνεται ο κίνδυνος θανάτου. Στα πρώτα στάδια, η σήψη φαίνεται σαν σοβαρό περιστατικό κρυολογήματος. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι έντονος πονόλαιμος, μύες που πονούν και έντονη κόπωση,» συμβουλεύει ο ειδικός γιατρός Δρ Ρον Ντάνιελς.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.