Τεμαχίζει ένα λεμόνι και στύβει το μισό μέσα στον νεροχύτη. Ο λόγος;

December 17, 2022


Ξέρετε τι θα συμβεί αν τεμαχίσετε ένα λεμόνι και στύψετε το μισό μέσα στον νεροχύτη; Μόλις μάθετε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς. Ως γνωστόν τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και καταπολεμούν την γρίπη και τα κρυολογήματα. Όμως, πέρα από αυτό, το λεμόνι μπορεί να γίνει και ένα φοβερό καθαριστικό για βραστήρες, νεροχύτες, όπως και για την σκουριά.Το Athensmagazine.gr, έχει κάποια μυστικά για ν…

...α καθαρίσετε με λεμόνια αντί για καθαριστικά.Το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε φλούδες λεμονιού και να τις βάλετε μέσα στον βραστήρα σας. Στη συνέχεια γεμίστε νερό και βάλτε τον σε λειτουργία. Μπορείτε επίσης να ξεβουλώσετε τον νεροχύτη σας. Ρίξτε μέσα μια μεγάλη...

Ξέρετε τι θα συμβεί αν τεμαχίσετε ένα λεμόνι και στύψετε το μισό μέσα στον νεροχύτη; Μόλις μάθετε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς.

Ως γνωστόν τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και καταπολεμούν την γρίπη και τα κρυολογήματα. Όμως, πέρα από αυτό, το λεμόνι μπορεί να γίνει και ένα φοβερό καθαριστικό για βραστήρες, νεροχύτες, όπως και για την σκουριά.

Το Athensmagazine.gr, έχει κάποια μυστικά για να καθαρίσετε με λεμόνια αντί για καθαριστικά.

Το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε φλούδες λεμονιού και να τις βάλετε μέσα στον βραστήρα σας. Στη συνέχεια γεμίστε νερό και βάλτε τον σε λειτουργία.

Τεμαχίζει ένα λεμόνι και στύβει το μισό μέσα στον νεροχύτη. Ο λόγος;

Μπορείτε επίσης να ξεβουλώσετε τον νεροχύτη σας. Ρίξτε μέσα μια μεγάλη ποσότητα μαγειρικής σόδας και έπειτα στύψτε μισό λεμόνι. Περιμένετε μια ώρα και μετά θα δείτε τέλεια αποτελέσματα.

Τεμαχίζει ένα λεμόνι και στύβει το μισό μέσα στον νεροχύτη. Ο λόγος;

Τέλος, μπορείτε να αφαιρέσετε τα λίπη από το τηγάνι σας. Κόψτε μια φέτα λεμόνι και τοποθετήστε πάνω της λίγο αλάτι. Στη συνέχεια αρχίστε να τρίβετε το τηγάνι. Μετά από λίγο τα λίπη θα έχουν εξαφανιστεί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.