Αφήνετε αέρια μπροστά στην σχέση σας; Υπάρχει λόγος που πρέπει να το κάνετε!

December 17, 2022


Αφήνετε μπροστά στον σύντροφό σας αέρια και ντρέπεστε για αυτό; Είναι όντως κάτι που μας προκαλεί ντροπή, αλλά υπάρχουν σοβαροί λόγοι που πρέπει να σταματήσετε να ντρέπεστε για αυτό. Μάλιστα, μπορεί να ενισχύσει μια σχέση.Υπάρχουν τρόποι για να περιορίσετε τα αέρια που φεύγουν καταλάθος μπροστά στον κόσμο, και ένας από αυτούς έιναι η κανέλα. Αλλά τι συμβαίνει όταν πρόκειται για κάποιον που θέλουμε…

... να εντυπωσιάσουμε;Οι περισσότεροι κρατάμε τα αέρια, ειδικά στα πρώτα στάδια της σχέσης. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, αυτό είναι μία λάθος προσέγγιση. Η συμβουλή τους; Το να αφήνουμε αέρια μπροστά στο άλλο μας μισό είναι καλό για την σχέση μας, οπότε νιώστε ελεύθεροι!Ένας από...

Αφήνετε μπροστά στον σύντροφό σας αέρια και ντρέπεστε για αυτό; Είναι όντως κάτι που μας προκαλεί ντροπή, αλλά υπάρχουν σοβαροί λόγοι που πρέπει να σταματήσετε να ντρέπεστε για αυτό. Μάλιστα, μπορεί να ενισχύσει μια σχέση.

Υπάρχουν τρόποι για να περιορίσετε τα αέρια που φεύγουν καταλάθος μπροστά στον κόσμο, και ένας από αυτούς έιναι η κανέλα. Αλλά τι συμβαίνει όταν πρόκειται για κάποιον που θέλουμε να εντυπωσιάσουμε;

Οι περισσότεροι κρατάμε τα αέρια, ειδικά στα πρώτα στάδια της σχέσης. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, αυτό είναι μία λάθος προσέγγιση. Η συμβουλή τους; Το να αφήνουμε αέρια μπροστά στο άλλο μας μισό είναι καλό για την σχέση μας, οπότε νιώστε ελεύθεροι!

Ένας από αυτούς τους ειδικούς είναι η οικογενειακή ψυχολόγος Λία Ντεκεσάρ . Έχει γράψει ένα βιβλίο πάνω στις μακροχρόνιες σχέσεις και την μητρότητα.

Η Ντεκεσάρ πιστεύει πως όταν δύο άνθρωποι μείνουν σε μία σχέση για αρκετό καιρό, σταματάνε να προσποιούνται και δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αυτό είναι σημάδι άνεσης και εμπιστοσύνης και όταν έχουν φτάσει στο σημείο αυτό, νιώθουν ελεύθεροι να αφήνουν τα αέριά τους μπροστά στον άλλον.

Εξάλλου, αυτό είναι σύμφωνα με την Ντεκεσάρ ένα από τα πιο φυσικά πράγματα στον κόσμο και θα πρέπει να θεωρείται φυσικό όπως το γέλιο, το κλάμα ή το φαγητό. Λέει επίσης πως οι γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να δείχνουν στους συντρόφους τους πως και αυτές αερίζονται πού και πού.

Αφήνετε αέρια μπροστά στην σχέση σας; Υπάρχει λόγος που πρέπει να το κάνετε!

Μία αποκλειστική σχέση

Το “αδύναμο” φύλο συνήθως θεωρείται χαριτωμένο, τρυφερό και εύθραυστο. Όταν μία γυναίκα αφήνει αέρια μπροστά στον σύντροφό της είναι σαν να του λέει: “Είσαι ο ένας και μοναδικός.” Έτσι και αλλιώς, ο έρωτας της ζωής σου θα πρέπει να είναι επίσης και ο κολλητός σου. Και για να πετύχετε μία τέτοια σχέση χρειάζεται να το πάτε σε άλλο επίπεδο.

Πάρτε το σαν αστείο

Όταν ένα ζευγάρι γελάει για μια καλή πορδή, αυτό δείχνει πως έχουν και οι δύο παρόμοιο χιούμορ. Αυτό σημαίνει πως θα έχουν και πολύ καλή επικοινωνία κάτι που θα δυναμώνει ακόμα περισσότερο τη σχέση τους.

Χωρίς μυστικά

Είναι απλά αέρια αλλά συμβολίζει όλα αυτά τα μυστικά που υπάρχουν όταν ξεκινάμε μία σχέση. Εάν δεν νιώθετε την ανάγκη να κρύψετε τα αέριά σας, γιατί να κρύψετε οτιδήποτε άλλο; Ή από την άλλη: εάν κρύβετε τα αέριά σας, τι άλλο κρύβετε;

Οι πορδές είναι αισθησιακές

Ακούγεται γελοίο, αλλά οι ειδικοί το πιστεύουν. Εάν το σκεφτείτε όμως, η εικόνα του συντρόφου μας ιδρωμένου μετά το γuμναστήριο μας φαίνεται πολύ ελκυστική. Δεν υπάρχει κάτι πιο οικείο από το να ξέρεις κάθε πλευρά του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου. Είναι σαν να κάνετε μπάνιο μαζί ή να ταΐζετε ο ένας τον άλλον κατευθείαν από το κουτί της πίτσας!

Η Λια Ντεκεσάρ είναι πολύ σίγουρη πως μία καλή πορδή μπορεί να φέρει πιο κοντά το ζευγάρι. Είναι ο τέλειος τρόπος για να εκφράσεις το πόσο άνετα νιώθεις δίπλα στον άλλον και σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας μεγάλης και χαρούμενης σχέσης.

Οπότε την επόμενη φορά που θα σας έρθει, απλά αφήστε την! Μπορεί να πάει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο! Οι σκέψεις σας;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.