«Με τον Κύριο Στάθη Σχίζα…» – Το ενοχλημένο ύφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε νέα ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της

December 14, 2023


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 14/12 με την επιχειρηματία να αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο και στον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.Γενικότερα οι προηγούμενες σχέσεις της Παναγιώταρου αποτελούν θέμα συζήτησης. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως στην ίδια εκδήλωση, που παρευρέθηκε η Αλεξάνδρα ήταν και ο …

...Στάθης Σχίζας.Από τη μεριά της η Παναγιώταρου απάντησε σχετικά με το τατουάζ, που έχει κάνει για εκείνη ο Στάθης Σχίζας (δείτε εδώ τι είπε για αυτό η Αλεξάνδρα) με την επιχειρηματία να αναφέρει, πως εκείνη δεν είχε κάνει για εκείνον παρά μόνο για τον Γιαννόπουλο.Οι νέες δηλώσεις...

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 14/12 με την επιχειρηματία να αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο και στον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Γενικότερα οι προηγούμενες σχέσεις της Παναγιώταρου αποτελούν θέμα συζήτησης. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως στην ίδια εκδήλωση, που παρευρέθηκε η Αλεξάνδρα ήταν και ο Στάθης Σχίζας.

Από τη μεριά της η Παναγιώταρου απάντησε σχετικά με το τατουάζ, που έχει κάνει για εκείνη ο Στάθης Σχίζας (δείτε εδώ τι είπε για αυτό η Αλεξάνδρα) με την επιχειρηματία να αναφέρει, πως εκείνη δεν είχε κάνει για εκείνον παρά μόνο για τον Γιαννόπουλο.

Οι νέες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

«Περιμένω να κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό στις γιορτές, γιατί έχω και τα γενέθλιά μου. Το παρελθόν μου είναι ιερό, θέλω να στηρίζω κάθε επιλογή μου. Δεν έχω κοινό τατουάζ με τον Κύριο Στάθη Σχίζα. Με τον πρώην μου σύζυγό είχα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.