99χρονη γιαγιά έκανε κάτι απίστευτο μετά από 75 χρόνια. Θα πάθετε σοκ όταν μάθετε!

December 14, 2022


Μια γιαγιά στα 99 της χρόνια έκανε την ανατροπή και συγκλόνισε τους πάντες! Τι έκανε μετά από 75 χρόνια;Μετά την 93χρονη γιαγιά που έδωσε σπουδαίο παράδειγμα σε όλους μας, γνωρίσαμε την Τζέσι, η οποία αποφοίτησε από τη σχολή που ήταν.Συγκεκριμένα, έπρεπε να είχε αποφοιτήσει από το 1939, ωστόσο οι οικονομικές δυσκολίες δεν την άφησαν ήσυχη, αδυνατώντας να πληρώσει ακόμη και 5 δολάρια προκειμένου να…

... αποκτήσει το πτυχίο της. Οι δυσκολίες, όμως, τελείωσαν και έναν χρόνο πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής, καταβλήθηκε το χρωστούμενο ποσό και ήρθε η στιγμή να το παραλάβει.Ο πρόεδρος του Πανεπιστήμιου ήταν αυτός φυσικά που την συνεχάρη σε μία ειδική τελετή απονομής, ωστόσο είναι...

Μια γιαγιά στα 99 της χρόνια έκανε την ανατροπή και συγκλόνισε τους πάντες! Τι έκανε μετά από 75 χρόνια;

Μετά την 93χρονη γιαγιά που έδωσε σπουδαίο παράδειγμα σε όλους μας, γνωρίσαμε την Τζέσι, η οποία αποφοίτησε από τη σχολή που ήταν.

Συγκεκριμένα, έπρεπε να είχε αποφοιτήσει από το 1939, ωστόσο οι οικονομικές δυσκολίες δεν την άφησαν ήσυχη, αδυνατώντας να πληρώσει ακόμη και 5 δολάρια προκειμένου να αποκτήσει το πτυχίο της. Οι δυσκολίες, όμως, τελείωσαν και έναν χρόνο πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής, καταβλήθηκε το χρωστούμενο ποσό και ήρθε η στιγμή να το παραλάβει.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστήμιου ήταν αυτός φυσικά που την συνεχάρη σε μία ειδική τελετή απονομής, ωστόσο είναι ο λόγος που χαίρεται αυτήν την στιγμή το πτυχίο. Ο ίδιος συγκινημένος από την ιστορία της 99χρονης, αποφάσισε να “ξεχρεώσει” το ποσό των 5 δολαρίων έτσι ώστε να πάρει το πτυχίο στενογραφίας και λογιστικής, το οποίο είχε σπουδάσει πριν από πολλά χρόνια.

“Ποτέ να μην σταματάς να μαθαίνεις. Λένε, πως όταν αφήνεις την γνώση, μεγαλώνεις. Έτσι, δεν σκοπεύω να τα παρατήσω”, δήλωσε η γιαγιά.

99χρονη γιαγιά έκανε κάτι απίστευτο μετά από 75 χρόνια. Θα πάθετε σοκ όταν μάθετε!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.