Μοιάζει με ένα γλυκό μωρό αλλά… Αυτό που κρύβεται πίσω από το χαμόγελό του είναι τρομακτικό!

December 13, 2022


Αυτό το χαριτωμένο μωρό φαίνεται να μην έχει κάτι περίεργο πάνω του, αλλά η αλήθεια πίσω από το χαμόγελό του είναι τρομακτική. Δεν πάει το μυαλό σας!Η Μαρία Αουντέτε είναι ένα από τα θετά παιδιά της Ντόρα. Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1981, και τώρα είναι 35 ετών. Αλλά δε θα το πιστεύατε αν τη βλέπατε!Στην πραγματικότητα, η Μαρία Αουντέτε μοιάζει με μωρό. Δυστυχώς, η Μαρία πάσχει από υποθυρεοειδισμό, π…

...ου είναι μια διαταραχή κατά την οποία ο θυρεοειδής αδένας δεν παράγει επαρκή ποσότητα συγκεκριμένων σημαντικών ορμονών. Ακόμα μια αντίστοιχη περίπτωση αποτελεί και αυτός ο άνδρας που θα δείτε εδώ, ο οποίος μοιάζει με παππού, αλλά είναι μόλις 21 χρονών!Όταν ήταν 9 μηνών, αυτή...

Αυτό το χαριτωμένο μωρό φαίνεται να μην έχει κάτι περίεργο πάνω του, αλλά η αλήθεια πίσω από το χαμόγελό του είναι τρομακτική. Δεν πάει το μυαλό σας!

Η Μαρία Αουντέτε είναι ένα από τα θετά παιδιά της Ντόρα. Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1981, και τώρα είναι 35 ετών. Αλλά δε θα το πιστεύατε αν τη βλέπατε!

Στην πραγματικότητα, η Μαρία Αουντέτε μοιάζει με μωρό. Δυστυχώς, η Μαρία πάσχει από υποθυρεοειδισμό, που είναι μια διαταραχή κατά την οποία ο θυρεοειδής αδένας δεν παράγει επαρκή ποσότητα συγκεκριμένων σημαντικών ορμονών. Ακόμα μια αντίστοιχη περίπτωση αποτελεί και αυτός ο άνδρας που θα δείτε εδώ, ο οποίος μοιάζει με παππού, αλλά είναι μόλις 21 χρονών!

Όταν ήταν 9 μηνών, αυτή η αυτοάνοση διαταραχή διατάραξε τη σωματική, πνευματική και γνωστική της ανάπτυξη. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι θα μπορούσε να θεραπευτεί εύκολα με την κατάλληλη θεραπεία, αλλά η φτωχή της οικογένεια, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική κάλυψη ή άλλα βασικά πράγματα για να την φροντίσει.

Ευτυχώς η «μικρή Μαρία » περιτριγυρίζεται από μια οικογένεια που την αγαπάει. Η μητέρα της πέθανε πριν από 13 χρόνια και ο πατέρας της παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, την Ντόρα. Η Μαρία εξακολουθεί να ζει μαζί τους και λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα.

Μοιάζει με ένα γλυκό μωρό αλλά... Αυτό που κρύβεται πίσω από το χαμόγελό του είναι τρομακτικό!

Η Dora νιώθει την ηθική υποχρέωση να σταθεί δίπλα στη Μαρία , καθώς πλέον δε ζει η μητέρα της. Την θεωρεί δώρο από τον Παράδεισο. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να την αποδεχτεί η κοινωνία τους, και δεν κρατούν τη Μαρία κρυφό μυστικό. Στην πραγματικότητα, είχαν καλά νέα όταν μαθεύτηκε η ιστορίας της ευρέως.

Η ιατρική σχολή στο Πανεπιστήμιο της Ceara της Βραζιλίας έμαθε για την περίπτωση της Μαρία και αποφάσισαν να τη βοηθήσουν, παρέχοντάς της την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, που θα της επιτρέψει τουλάχιστον να περπατήσει και να μιλήσει!

Δείτε την απίστευτη ιστορία της (το βίντεο είναι στην ισπανική γλώσσα):


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.