«Κύκνειο άσμα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Μέχρι την Πέμπτη νεροποντές και μετά ψυχρός «εφιάλτης» (video)

December 6, 2023


Καιρός: Ένα μικρό πέρασμα μίας νέας κακοκαιρίας έρχεται από τα δυτικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να επεκτείνονται γρήγορα στα ανατολικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού.Υπενθυμίζεται, ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.Μέσα στην νύχτα θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην Αττική, ενώ αύριο θα επεκταθούν στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγ…

...αίο.Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν αλλά θα αφήσουν πίσω τους κρύο στα βόρεια, χιόνια στα βουνά και θυελλώδεις βορειάδες.Όπως επεσήμανε ο μετεωρολόγος από το Σαββατοκύριακο επιστρέφουν οι νοτιάδες και η αφρικανική σκόνη με νεά άνοδο της θερμοκρασίας.ΔΕΙΤΕ...

Καιρός: Ένα μικρό πέρασμα μίας νέας κακοκαιρίας έρχεται από τα δυτικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να επεκτείνονται γρήγορα στα ανατολικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού.

Υπενθυμίζεται, ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

Μέσα στην νύχτα θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην Αττική, ενώ αύριο θα επεκταθούν στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγαίο.

Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν αλλά θα αφήσουν πίσω τους κρύο στα βόρεια, χιόνια στα βουνά και θυελλώδεις βορειάδες.

Όπως επεσήμανε ο μετεωρολόγος από το Σαββατοκύριακο επιστρέφουν οι νοτιάδες και η αφρικανική σκόνη με νεά άνοδο της θερμοκρασίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.