«Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου! Ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα…» – Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα όσα σχολιάστηκαν για Στάνκογλου & Χρηστίδου

December 6, 2023


Ξέσπασε σήμερα Τετάρτη 6/12 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day του ALPHA με αφορμή τα όσα ακούστηκαν και σχολιάστηκαν για την φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με την Σίσσυ Χρηστίδου. Συγκεκριμένα, πρώτοι το ρεπορτάζ περί νέου έρωτα του ηθοποιού, μεταφέρθηκε από την εκπομπή τους, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν το όνομα της παρουσιάστριας.Μετά όλο αυτό αναπαρήχθηκε από τις υπόλοιπες εκπομπές κα…

...ι αφού ο ίδιος ο ηθοποιός διέψευσε πως είναι σε σχέση με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια, ειπώθηκαν πολλά από παρουσιαστές και δημοσιογράφου, κάνοντας "μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας".Το ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ρεπορτάζ με τον Στάνκογλου«Με αφορμή όλα όσα...

Ξέσπασε σήμερα Τετάρτη 6/12 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day του ALPHA με αφορμή τα όσα ακούστηκαν και σχολιάστηκαν για την φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με την Σίσσυ Χρηστίδου. Συγκεκριμένα, πρώτοι το ρεπορτάζ περί νέου έρωτα του ηθοποιού, μεταφέρθηκε από την εκπομπή τους, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν το όνομα της παρουσιάστριας.

Μετά όλο αυτό αναπαρήχθηκε από τις υπόλοιπες εκπομπές και αφού ο ίδιος ο ηθοποιός διέψευσε πως είναι σε σχέση με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια, ειπώθηκαν πολλά από παρουσιαστές και δημοσιογράφου, κάνοντας “μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας”.

Το ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ρεπορτάζ με τον Στάνκογλου

«Με αφορμή όλα όσα έγιναν με στεναχώρησε όλη αυτή η τροπή που πήρε. Ο τρόπος που παίξαμε εμείς το θέμα, όπως το παίξαμε, ότι ένας νέος, όμορφος άντρας δημοσιοποιημένα χωρισμένος μάλλον ερωτεύτηκε, δεν ήταν κάτι για να τον στεναχωρήσει. Απλά μετά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, συνέχισαν άλλοι, είπαν ονόματα που δεν ίσχυαν, είπαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα, έκαναν μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα.

Αλλά εγώ μένω στην ουσία, όταν με πήρε ο Γιάννης και μου μίλησε ευγενικά και κατάλαβα ότι στεναχωρήθηκε με αυτή την ιστορία, του είπα “Γιάννη μου γράψε λάθος και πρώτη θα βγω να το πω”. Το να έχεις το θάρρος να καταλάβεις ότι κάπου μπορεί κάποιον να τον στεναχώρησες και να κάνεις ένα βήμα πίσω για μένα είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Έτσι πορεύομαι εγώ», ανέφερε φανερά ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έγιναν μαθήματα από ανθρώπους που δεν μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο. Την ατάκα που είπες “χαμογέλασε και πάλι” την είδα σε κάτι μούλτι βιντεάκια, δεν είχε καμία σχέση», σχολίασε από την πλευρό της η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία ήταν εκείνη που είχε το ρεπορτάζ και το μετέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.