Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Tην σκότωσε και πήγε για καφέ! Προκλητικός, αμετανόητος και κυνικός ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης Γεωργίας (Video)

December 6, 2023


Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Λόγω… ερωτiκής αντιζηλίας σκότωσε τη 43χρονη Γεωργία ο 71χρονος σύντροφός της, όπως φέρεται να ομολόγησε ο ίδιος, λίγο μετά τη σύλληψή του στο Κερατσίνι.«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 71χρονος καθ΄ομολογίαν γυναικοκτόνος, ο οποίος το πρωί της Τρίτης, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι όπου έμενε η άτυχη Γεωργία και τη…

...ν πυροβόλησε. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Λόγω… ερωτiκής αντιζηλίας σκότωσε τη 43χρονη Γεωργία ο 71χρονος σύντροφός της, όπως φέρεται να ομολόγησε ο ίδιος, λίγο μετά τη σύλληψή του στο Κερατσίνι.

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 71χρονος καθ΄ομολογίαν γυναικοκτόνος, ο οποίος το πρωί της Τρίτης, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι όπου έμενε η άτυχη Γεωργία και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ύποπτος συνήθιζε να πηγαίνει στην περιοχή. Οι αρχές τον εντόπισαν από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου – με το οποίο πραγματοποίησε κλήση σε γνωστό του πρόσωπο – αλλά και από το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στο θύμα και στο οποίο βρέθηκε το όπλο.

Πήγε για καφέ μετά το έγκλημα – Το τηλεφώνημα πριν συλληφθεί

Λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 43χρονης, ο 71χρονος πήγε για καφέ στο καφενείο με την παρέα του και έδειχνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star.

Λίγο αργότερα, όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Μπούσιος, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι τη εκείνος τη σκότωσε: «Εγώ τη σκότωσα την π….α, την ξ….α. Σάγαπώ, έχω ακόμα μια σφαίρα…», φέρεται να του είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.