4+1 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας

December 5, 2021


Κάθε άνθρωπος εκδηλώνει την αγάπη του με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι είναι περισσότερο εκδηλωτικοί, ενώ κάποιοι άλλοι λιγότερο. Κάποιοι εκφράζουν την αγάπη τους με πράξεις φανερές και κάποιοι άλλοι με πρ…

...άξεις πιο ιδιαίτερες. Φυσικά, πολλές φορές αναρωτιόμαστε, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μίας σχέσης, για το κατά πόσο είναι ερωτευμένος μαζί μας ο άλλος. Σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα είναι πιο εύκολα να αντιληφθούμε αν είναι ερωτευμένος μαζί μας, ενώ σε ορισμένες...

Κάθε άνθρωπος εκδηλώνει την αγάπη του με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι είναι περισσότερο εκδηλωτικοί, ενώ κάποιοι άλλοι λιγότερο. Κάποιοι εκφράζουν την αγάπη τους με πράξεις φανερές και κάποιοι άλλοι με πράξεις πιο ιδιαίτερες. Φυσικά, πολλές φορές αναρωτιόμαστε, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μίας σχέσης, για το κατά πόσο είναι ερωτευμένος μαζί μας ο άλλος.

Σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα είναι πιο εύκολα να αντιληφθούμε αν είναι ερωτευμένος μαζί μας, ενώ σε ορισμένες άλλες δυσκολευόμαστε λιγάκι. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σε βοηθήσουν πολύ. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ ποιοι είναι οι επτά λόγοι που “τα ξαναβρίσκουμε” μετά τον χωρισμό.

Θέλει να σε γνωρίσει στον κύκλο του

Για έναν άνδρα, οι φίλοι, είναι πολύ σημαντικοί. Αν σε γνωρίσει σε αυτούς και δεν σε κρύβει είναι καλό σημάδι. Επίσης, αν θέλει να γνωρίσει τους δικούς σου φίλους, γίνεται πιο επίσημο. Φυσικά, θες να κάνεις καλή εντύπωση. Το να πάρεις την άτυπη «έγκρισή τους» είναι win.

4+1 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας

Τον πιάνεις να σε κοιτάει σε άκυρες στιγμές

Αν τον πιάνεις να σε κοιτά με τρυφερότητα, ακόμα και αν δεν λέει τίποτα, τότε πρέπει να καταλάβεις. Η οπτική επαφή είναι σημαντική. «Με τα μάτια μιλάμε εμείς»!

Περνάει χρόνο μαζί σου

Όσο φορτωμένο και αν είναι το πρόγραμμά του, πάντα βρίσκει χρόνο να σε δει. Αν το κάνει αυτό, τότε είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Ο ερωτευμένος προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί σου και ψάχνει συνεχώς για ευκαιρίες να κάνετε πράγματα μαζί.

 4+1 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας

Του αρέσεις όπως είσαι

Αν του αρέσεις ακριβώς όπως είσαι, με τα προτερήματά σου και τα ελαττώματά σου, τότε μάλλον ο έρωτας του έχει χτυπήσει την πόρτα. Όλοι έχουμε ελαττώματα, αν εκείνος βλέπει τα δικά σου χαριτωμένα, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Επίσης, του αρέσεις, είτε είσαι άβαφτή είτε βαμμένη, είτε με τακούνια και sεxy φόρεμα, είτε με τις πιτζάμες σου.

Νιώθεις ασφάλεια δίπλα του

Σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς για τα πάντα; Τότε αυτός ο άνθρωπος έχει αισθήματα για εσένα. Να σημειώσουμε ότι, με τη λέξη ασφάλεια, εννοείτε πως μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε απορρίψει ή θα σε υποτιμήσει, πως σε σέβεται και πως σε κάνει να νιώθεις ότι είναι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.