Δάκρυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν υπήρχε μακαρόνι να φάμε (video)

December 1, 2023


Τον Ανδρέα Μικρούτσικο υποδέχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής (01.12.2023), στην “Οδό Ζαρίφη 2” όπου και ο παρουσιαστής μίλησε για το πόσο απολαμβάνει τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha!«Εγώ θα πάω στο τώρα, γιατί πιστεύω ότι και το τώρα είναι εφαλτήριο για κάτι καινούργιο. Περνάς ωραία εκεί πέρα;» αναρωτήθηκε αρχικά η παρουσιάστρια για να ξεσπάσει με μιας ο καλ…

...ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}«Εγώ θα πάω στο τώρα, γιατί πιστεύω ότι και το τώρα είναι εφαλτήριο για κάτι καινούργιο. Περνάς ωραία εκεί πέρα;» αναρωτήθηκε αρχικά η παρουσιάστρια για να ξεσπάσει με μιας ο καλεσμένος της σε γέλια. «Καταπληκτικό ήταν αυτό που...

“Αν δεν περνούσα κάπου ωραία, θα έφευγα” εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τον Ανδρέα Μικρούτσικο υποδέχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής (01.12.2023), στην “Οδό Ζαρίφη 2” όπου και ο παρουσιαστής μίλησε για το πόσο απολαμβάνει τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha!

«Εγώ θα πάω στο τώρα, γιατί πιστεύω ότι και το τώρα είναι εφαλτήριο για κάτι καινούργιο. Περνάς ωραία εκεί πέρα;» αναρωτήθηκε αρχικά η παρουσιάστρια για να ξεσπάσει με μιας ο καλεσμένος της σε γέλια. «Καταπληκτικό ήταν αυτό που ρώτησες. Περνάω πάρα πολύ καλά».

«Αφού ξυπνάω το πρωί και λέω: τι ώρα είναι; Όχι ρε γαμώτο, σε μιάμιση ώρα θα είμαι εκεί» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Αν δεν περνούσα κάπου ωραία, θα έφευγα. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω, το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη, γιατί δεν έχω κανέναν πόρο. Και δεν μπορώ να έχω κανένα πόρο, παρά μόνο όσα επιτρέπονται να βάλω σε μια τράπεζα, γιατί τα υπόλοιπα μου τα παίρνει.

Και το κάνω γι’ αυτό. Αν είχα στοιχειώδη χρήματα, δεν θα το έκανα. Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη, αλλά η ανάγκη δεν υπερβαίνει την αξιοπρέπειά μου.

Αν νιώσω ότι με καταπιέζουν, ότι δεν με αφήνουν να εκφραστώ ή μου φέρονται υποτιμητικά, θα ανοίξω την πόρτα και θα φύγω» πρόσθεσε εν συνεχεία, με σαφήνεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.