Λευτέρης Πετρούνιας: Έγινε 33 ετών και μας συγκίνησε όλους κρατώντας αγκαλιά το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής του

December 1, 2023


Ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε τα γενέθλιά του και έσβησε τα 33 κεράκια στην τούρτα του μαζί με τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους.Μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες με τους ακόλουθούς του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ενώ λίγο αργότερα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό story, με τον Ολυμπιονίκη αγκαλιά με τις κόρες τους και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η πι…

...ίκη αγκαλιά με τις κόρες τους και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η πιο ωραία αγκαλιά για την ημέρα των γενεθλίων σου».Αρκετοί φίλοι και συναθλητές του Λευτέρη Πετρούνια του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του, μεταξύ των οποίων οι Κλέλια Πανταζή, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Βασιλική Ανδρίτσου...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε τα γενέθλιά του και έσβησε τα 33 κεράκια στην τούρτα του μαζί με τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει στην αγκαλιά του το πολυτιμότερο δώρο

Μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες με τους ακόλουθούς του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ενώ λίγο αργότερα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό story, με τον Ολυμπιονίκη αγκαλιά με τις κόρες τους και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η πιο ωραία αγκαλιά για την ημέρα των γενεθλίων σου».

Αρκετοί φίλοι και συναθλητές του Λευτέρη Πετρούνια του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του, μεταξύ των οποίων οι Κλέλια Πανταζή, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Βασιλική Ανδρίτσου και Αντώνης Τανταλίδης.

Οι ευχές των φίλων του Λευτέρη Πετρούνια

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.