O Ανδρέας Μικρούτσικος για την οικονομική του καταστροφή – «Δεν υπήρχε μακαρόνι, ηλεκτρικό, νερό»

December 1, 2023


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε από καρδιάς στην οικονομική του καταστροφή και την πλήρη στήριξη που δέχθηκε στα δύσκολα από την σύντροφο του, Ελένη.Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπα πως θα το πιω το πικρό ποτήρι τούτ…

...ο, το ήπια, καταστράφηκε η ζωή μου, έμεινα άπολις, έμεινα μη έχων που την κεφαλήν κλίναι. Δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου. Όταν η αρρώστια του αδελφού μου, με τα εξωτερικά και τα υπόλοιπα, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά και ο αδελφός μου...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε από καρδιάς στην οικονομική του καταστροφή και την πλήρη στήριξη που δέχθηκε στα δύσκολα από την σύντροφο του, Ελένη.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπα πως θα το πιω το πικρό ποτήρι τούτο, το ήπια, καταστράφηκε η ζωή μου, έμεινα άπολις, έμεινα μη έχων που την κεφαλήν κλίναι. Δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου. Όταν η αρρώστια του αδελφού μου, με τα εξωτερικά και τα υπόλοιπα, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά και ο αδελφός μου με συντηρούσε. Και όταν η αρρώστια του αδελφού μου, πηγαίνοντας στα εξωτερικά και τα υπόλοιπα, δεν του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ γιατί δεν είχα την δυνατότητα. Τα μουσικά μου τα κατακρατούσαν, τα τάδε μου τα κατακρατούσαν, σε δουλειά δεν μπορούσα να βρεθώ, γιατί δεν είχα δελτίο παροχής και να ‘ναι καλά η Ελένη η οποία έκανε τις πιο σκληρές δουλειές! Άστο».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.