Nάρα Παπακαλιάτη: Η άγνωστη αδερφή του Χριστόφορου με τα υπέροχα μάτια, τα δίδυμα παιδιά και η φυγή από την Ελλάδα

December 1, 2022


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας του αδερφού της, Χριστόφορου, έχει επιλέξει να ζει με την οικογένειά της η Νάρα Παπακαλιάτη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Νάρα Παπακαλιάτη είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας Παπακαλιάτη και το μοναδικό κορίτσι. Η αδερφή του γνωστού και πετυχημένου ηθοποιού και σεναριογράφου είναι μία δυναμική γυναίκα, που έχει επιλέ…

...ξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Μεγάλωσε στο Ηράκλειο και έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο “King College” και Χρηματοοικονομικά στο “Imperial”. Μεγαλωμένη ανάμεσα σε τόσα αγόρια, η Νάρα Παπακαλιάτη δηλώνει πως ένιωθε πάντα αγοροκόριτσο. Η ίδια, άρχισε να ασχολείται ιδιαίτερα...

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας του αδερφού της, Χριστόφορου, έχει επιλέξει να ζει με την οικογένειά της η Νάρα Παπακαλιάτη.



Η Νάρα Παπακαλιάτη είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας Παπακαλιάτη και το μοναδικό κορίτσι. Η αδερφή του γνωστού και πετυχημένου ηθοποιού και σεναριογράφου είναι μία δυναμική γυναίκα, που έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μεγάλωσε στο Ηράκλειο και έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο “King College” και Χρηματοοικονομικά στο “Imperial”. Μεγαλωμένη ανάμεσα σε τόσα αγόρια, η Νάρα Παπακαλιάτη δηλώνει πως ένιωθε πάντα αγοροκόριτσο. Η ίδια, άρχισε να ασχολείται ιδιαίτερα πολύ με τη μόδα, κάνοντας και σχετικές επιδείξεις, όταν μετακόμισε στην Αγγλία. Πλέον, ασχολείται με το fashion design μόνο στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της, αφού είναι όλος αφιερωμένος στα παιδιά της.



Η Νάρα Παπακαλιάτη είναι μητέρα διδύμων και έτσι ο χρόνος που έχει για τον εαυτό της μοιάζει λίγος, αλλά πολύτιμος. Αγαπάει τα ταξίδια, ενώ όπως φαίνεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια έχει γυρίσει πολλά μέρη του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας, μαζί φυσικά με την οικογένειά της.

Η Νάρα Παπακαλιάτη δε θέλησε ποτέ να εκμεταλλευτεί το όνομα του αδερφού της

Όσον αφορά στο όνομά της, η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν κρύβει τον αδερφό της, ωστόσο δεν χρησιμοποιεί εκείνον αλλά ούτε και το όνομά της για να καταφέρει κάτι.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.