Ρούλα Βροχοπούλου: «Toυ Φραν του έπλενα τα πόδια, του έκοβα τα νύχια. Μου έλεγε “θα σε κάνω βασίλισσα”»

December 1, 2022


Το παράπονό της για τον πρώην σύντροφό της, Φραν, εξέφρασε μεταξύ άλλων η Ρούλα Βροχοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ύστερα από μακρά απουσία από την μικρή οθόνη, η Ρούλα Βροχοπούλου, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωί της Πέμπτης στο…

...ν Alpha. Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του Wall αναφέρθηκε στον μεγάλο της έρωτα, Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε σε προσωπικό επίπεδο.Ειδικότερα, η Ρούλα Βροχοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν...

Το παράπονό της για τον πρώην σύντροφό της, Φραν, εξέφρασε μεταξύ άλλων η Ρούλα Βροχοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».



Ύστερα από μακρά απουσία από την μικρή οθόνη, η Ρούλα Βροχοπούλου, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωί της Πέμπτης στον Alpha. Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του Wall αναφέρθηκε στον μεγάλο της έρωτα, Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε σε προσωπικό επίπεδο.

Ειδικότερα, η Ρούλα Βροχοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ».



«Και μένα πείραξε, αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε», τόνισε η Ρούλα Βροχοπούλου.

«Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε “θα σε κάνω βασίλισσα” αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια με τρία παιδάκια. Να είναι καλά, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου», πρόσθεσε, επίσης, η ίδια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.