«Έχω φάει χυλόπιτα από…» – Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του Λάκη Γαβαλά

December 1, 2022


Καλεσμένος θα βρεθεί ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out» (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο) στο Mega, το βράδυ της Πέμπτης (1/12) και δεν θα διστάσει να τα εξομολογηθεί όλα. Όπως είδαμε σε αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο MEGA Καλημέρα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φίλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο…

...αι τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Φρικιαστική εξέλιξη στη Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέρφια - Το τεστ DNA «μίλησε» Πιο συγκεκριμένα,...

Καλεσμένος θα βρεθεί ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out» (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο) στο Mega, το βράδυ της Πέμπτης (1/12) και δεν θα διστάσει να τα εξομολογηθεί όλα.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Όπως είδαμε σε αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο MEGA Καλημέρα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φίλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε με σαφήνεια πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του. Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ. Όταν το σeξ είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω, «παιδιά είμαι καραστρέιτ, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο λέω άντε ρε μαλ…». Ούτε αυτό μου αρέσει ούτε ο γκέι άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι είναι έτσι και απελευθερώνεται. Πάλι αυτό δεν μου αρέσει».

«Όπως το plus size, το ανορεξικό, το ένα και το άλλο είναι σαφώς αποδεκτά μέχρι ένα σημείο για μένα. Όταν όμως ουρλιάζουν δεν τα μπορώ» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε τη νύχτα στο Night Out του MEGA.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.