«Τι να κάνουμε, να πανικοβληθούμε;» – Πανικός στο Twitter με το trailer για το αυριανό (1/12) επεισόδιο του Σασμού

December 1, 2022


Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει το αποψινό (29/11) επεισόδιο του Σασμού και να προβληθεί το trailer για το αυριανό και το Twitter κατακλύστηκε με σχόλια για την επικείμενη συνάντηση της Αργυρώ με τον Αστέρη σχετικά με τη σχέση τους.Σαν να μην έφτανε η σκηνή που τους έδειξε μαζί με το παιδί τους (δείτε εδώ τα επικά σχόλια των τηλεθεατών), ήρθε και η εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ.Όπως είδαμε…

... VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Φρικιαστική εξέλιξη στη Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέρφια - Το τεστ DNA «μίλησε» Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Αστέρης πλησιάζει την...

Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει το αποψινό (29/11) επεισόδιο του Σασμού και να προβληθεί το trailer για το αυριανό και το Twitter κατακλύστηκε με σχόλια για την επικείμενη συνάντηση της Αργυρώ με τον Αστέρη σχετικά με τη σχέση τους.

Σαν να μην έφτανε η σκηνή που τους έδειξε μαζί με το παιδί τους (δείτε εδώ τα επικά σχόλια των τηλεθεατών), ήρθε και η εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Αστέρης πλησιάζει την αγαπημένη του και της εξηγεί πως δεν έχει πια ευτυχία, μιας και η ευτυχία του έφυγε όταν χώρισε από εκείνη και θα ξαναέρθει όταν θα είναι και πάλι μαζί. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ εξέφρασε στην Μαρίνα την επιθυμία της να χωρίσει από τον Σταύρο, γεγονός που ενθουσίασε το κοινό.

Τα σχόλια του Twitter για τον Σασμό

Τι θα συμβεί τελικά με τον Αστέρη και την Αργυρώ

Ένα μέγα spoil έδωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης στην κάμερα του Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 29/11, λίγο μετά τα δυσάρεστα νέα που έγιναν γνωστά για την σειρά, όσον αφορά το τέλος των αγαπημένων πρωταγωνιστών στο Σασμό και συγκεκριμένα τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος συγγραφέας ανέφερε ότι συζητιέται το ενδεχόμενο η σειρά να επιστρέψει και για τρίτη σεζόν στο κανάλι. Παρόλα αυτά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουν σίγουρα. Δείτε παρακάτω την συνέντευξη:

«Οι εκπλήξεις που έρχονται είναι απανωτές, οπότε αν αποκαλύψω κάτι θα χάσει τη μαγεία του. Θα δούμε μαζί (τον Αστέρη και την Αργυρώ), όταν πρέπει όμως», σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.