Έβαλε κρυφή κάμερα για να μάθει αν η γυναίκα του τον απατά και… μούδιασε με αυτό που αντίκρισε

December 1, 2022


Ένας άντρας από την Αυστραλία αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα στην κουζίνα του με σκοπό να καταγράψει φαντάσματα. Όταν όμως είδε τα πλάνα, δεν πίστευε στα μάτια του.Ο άντρας ξέχασε να κλείσει την κάμερα μια μέρα και όταν την κοίταξε, είχε καταγράψει κάποιες σκηνές που δεν περίμενε με τίποτα. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τι κατέγραψε κρυφή κάμερα που είχε βάλει μια κόρη στο σπίτι της ηλικιωμένης …

...μητέρας της.Φαίνεται πως η κοπέλα με την οποία είχε σχέση για 11 χρόνια είχε σχέση με τον 16χρονο γιο του. Η 28χρονη γυναίκα είναι τεχνικά η μητριά του αγοριού και τον ξέρει από όταν ήταν 9 χρονών. Η γυναίκα τώρα ομολόγησε πως το έκανε με τον ανήλικο και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση.Ζούσε...

Ένας άντρας από την Αυστραλία αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα στην κουζίνα του με σκοπό να καταγράψει φαντάσματα. Όταν όμως είδε τα πλάνα, δεν πίστευε στα μάτια του.

Ο άντρας ξέχασε να κλείσει την κάμερα μια μέρα και όταν την κοίταξε, είχε καταγράψει κάποιες σκηνές που δεν περίμενε με τίποτα. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τι κατέγραψε κρυφή κάμερα που είχε βάλει μια κόρη στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας της.

Φαίνεται πως η κοπέλα με την οποία είχε σχέση για 11 χρόνια είχε σχέση με τον 16χρονο γιο του. Η 28χρονη γυναίκα είναι τεχνικά η μητριά του αγοριού και τον ξέρει από όταν ήταν 9 χρονών. Η γυναίκα τώρα ομολόγησε πως το έκανε με τον ανήλικο και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση.

Ζούσε με τον νεαρό εδώ και επτά χρόνια αλλά η σχέση τους ανακαλύφτηκε πριν λίγο καιρό. Η γυναίκα είχε πάει στο δωμάτιο του έφηβου για να συζητήσουν για μαθήματα οδήγησης. Ξεκίνησε σαν πείραγμα που οδήγησε σε φιλί και τελικά έκαναν έρωτα.

κρυφή κάμερα απιστία

Αρχικά, η γυναίκα αρνήθηκε την σχέση με τον γιο του συντρόφου της αλλά αργότερα ομολόγησε πως είχε κάνει τουλάχιστον τρεις φορές σeξ μαζί του. Παρά το ότι τους έπιασαν, η γυναίκα συνέχισε την παράξενη σχέση για εβδομάδες.

Ωστόσο, στο δικαστήριο είπε πως το ήθελε και ο έφηβος. Στην Tasmania όμως, το επιτρεπτό όριο είναι τα 17 χρόνια. Η γυναίκα παραδέχτηκε πως ντρέπεται πολύ για τον τρόπο που εξελίχτηκαν τα πράγματα.

Τώρα, προσπαθεί να φτιάξει την σχέση της με τον σύντροφό της, με τον οποίο έχει και ένα παιδί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.