«Η μάστιγα της εποχής είναι αυτό το πράγμα…» – ‘Εξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το φλέρτ μέσω social media

November 30, 2023


Την απόψη του σχετικά με το φλέρτ στα social media, εξέφρασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μεσημέρι της Πέμπτης 30/11, στην εκπομπή του Οpen, Οδός Ζαρίφη 2. Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα στη Σόνια, για τις αντιδράσεις στο Instagram.”Μου αντιδρά στο Instagram αλλά από κοντά κάνει την κότα. Μόνο ματιές. Ασχολούμαι;” έγραψε το μήνυμα που ήρθε στο πλάτό της εκπομπής, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να παίρνει ξεκάθ…

...αρη θέση για το συγκεκριμένο θέμα.'Εξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το φλέρτ μέσω social media«Η μάστιγα της εποχής είναι αυτό το πράγμα, είναι τεράστιο μπέρδεμα γιατί για κάποιους είναι τίποτα, για άλλους είναι όλος ο κόσμος. Επίσης όταν βγαίνεις έξω και βλέπεις ότι δεν υπάρχει...

Την απόψη του σχετικά με το φλέρτ στα social media, εξέφρασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μεσημέρι της Πέμπτης 30/11, στην εκπομπή του Οpen, Οδός Ζαρίφη 2. Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα στη Σόνια, για τις αντιδράσεις στο Instagram.

“Μου αντιδρά στο Instagram αλλά από κοντά κάνει την κότα. Μόνο ματιές. Ασχολούμαι;” έγραψε το μήνυμα που ήρθε στο πλάτό της εκπομπής, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να παίρνει ξεκάθαρη θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

‘Εξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το φλέρτ μέσω social media

«Η μάστιγα της εποχής είναι αυτό το πράγμα, είναι τεράστιο μπέρδεμα γιατί για κάποιους είναι τίποτα, για άλλους είναι όλος ο κόσμος. Επίσης όταν βγαίνεις έξω και βλέπεις ότι δεν υπάρχει φλερτ, γιατί;»

Δείτε επίσης: Πανύψηλο με ασημένιες μπάλες – Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Υπάρχει αφαλόκοψη! Γιατί όταν σηκώνεται ένας ωραίος νέος και πάει σε μια παρέα με κορίτσια να κεράσει, του λένε γιατί τι είσαι εσύ; γιατί ήρθες εδώ; Μετά θα ξανακεράσει; Πως να πάρουν πρωτοβουλία οι άντρες όταν πάνε στα κορίτσια και συμπεριφέρονται έτσι;».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.