Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Πίστευα ότι είμαι γοργόνα – Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι» (video)

November 30, 2023


Μία εκ βαθέων συνέντευη στην Ελένη Μενεγάκη έδωσε ο πρωταγωνιστής του «Milky Way», Κωνστναντίνος Γεωργόπουλος, το μεσημέρι της Πέμπτης (30/11).«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό να κάνεις λάθη. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ται…

...ριάζει και να πας προς τα εκεί. Αυτό, δυστυχώς, δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα», ανέφερε αρχικά.Δείτε επίσης: «Ξεσάλωσε» το Twitter με το Milky Way: Τα σχόλια για την πρώτη ερωτiκή σκηνή μεταξύ αγοριών«Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και...

Μία εκ βαθέων συνέντευη στην Ελένη Μενεγάκη έδωσε ο πρωταγωνιστής του «Milky Way», Κωνστναντίνος Γεωργόπουλος, το μεσημέρι της Πέμπτης (30/11).

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό να κάνεις λάθη. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί. Αυτό, δυστυχώς, δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Ξεσάλωσε» το Twitter με το Milky Way: Τα σχόλια για την πρώτη ερωτiκή σκηνή μεταξύ αγοριών

«Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω. Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, ήμουν 4 ετών. Αυτό είναι περίεργο για έναν γονέα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.