Δικηγόρος οικογένειας Παντελή Παντελίδη: «Οι συνεπιβάτιδες διεκδικούν 1 εκατομμύριο ευρώ η καθεμία αλλά…»

November 30, 2023


Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη Απόστολος Λύτρας, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι συνεπιβάτιδες διεκδικούν 1 εκατομμύριο ευρώ η καθεμία.Επίσης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο αδερφός του, Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος.Για την στάση από τις δύο πλευρές της δίκης, είπε:«Υπάρχει μια αντιδικία ανάμεσα στην οικο…

...γένεια του Παντελή Παντελίδη και της συνεπιβάτιδές του στο μοιραίο δυστύχημα. Η αντιδικία είναι για το θέμα ”ποιος οδηγούσε”. Η δική μας πλευρά ισχυρίζεται ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν οδηγός του οχήματος. Μάλιστα υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας που υποστηρίζει ότι...

Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη Απόστολος Λύτρας, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι συνεπιβάτιδες διεκδικούν 1 εκατομμύριο ευρώ η καθεμία.

Επίσης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο αδερφός του, Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος.

Για την στάση από τις δύο πλευρές της δίκης, είπε:

«Υπάρχει μια αντιδικία ανάμεσα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και της συνεπιβάτιδές του στο μοιραίο δυστύχημα. Η αντιδικία είναι για το θέμα ”ποιος οδηγούσε”. Η δική μας πλευρά ισχυρίζεται ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν οδηγός του οχήματος. Μάλιστα υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας που υποστηρίζει ότι είδε τον Παντελή να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Η δίκη η οποία είναι αύριο, θα αναβληθεί. Υπάρχουν καταθέσεις ιατροδικαστών που με βάση τα χτυπήματα του θύματος δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση του οδηγού.

Προς το παρόν έχει επιδικαστεί 10.000 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση για την μια και 90.000 ευρώ για την άλλη κοπέλα. Τώρα διεκδικούν εκατομμύρια… Η κάθε μία διεκδικεί 1.000.000 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος. Όλα αυτά τα χρήματα όμως θα αποζημιωθούν στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι οδηγούσε το όχημα ο Παντελής Παντελίδης».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.