«Βρόντηξε» ξανά ο Σάκης Αρναούτογλου: «Αυτή είναι η νέα κακοκαιρία με πολύ νερό – Θα χιονίσει από…»

November 30, 2023


Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Μπορεί ο Νοέμβριος να φεύγει για να δώσει τη θέση του στον πρώτο μήνα του χειμώνα, ωστόσο φαίνεται πως ο καιρός δεν έχει την ίδια ακριβώς άποψη προς το παρόν, μια και το γυρνά ξανά σε… άνοιξη!Χαρακτηριστικό όμως είναι πως αυτό δε θα κρατήσει για πολύ, αφού προβλέπονται βροχές από τη νέα εβδομάδα, ενώ δε θα λείψουν και τα χιόνια σε κάποιες περιοχές. Την ίδια ώρα άλλωσ…

...τε, έρχεται ψυχρό «κολαστήριο» από τα Μερομήνια: «Πολικό ψύχος τον Ιανουάριο - Δεν αποκλείονται πλημμυρικά φαινόμενα»Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός των επόμενων ημερώνΗ τελευταία μέρα του Νοέμβρη, η Πέμπτη θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις, ενώ στα νοτιοανατολικά...

ΚαιρόςΣάκης Αρναούτογλου: Μπορεί ο Νοέμβριος να φεύγει για να δώσει τη θέση του στον πρώτο μήνα του χειμώνα, ωστόσο φαίνεται πως ο καιρός δεν έχει την ίδια ακριβώς άποψη προς το παρόν, μια και το γυρνά ξανά σε… άνοιξη!

Χαρακτηριστικό όμως είναι πως αυτό δε θα κρατήσει για πολύ, αφού προβλέπονται βροχές από τη νέα εβδομάδα, ενώ δε θα λείψουν και τα χιόνια σε κάποιες περιοχές. Την ίδια ώρα άλλωστε, έρχεται ψυχρό «κολαστήριο» από τα Μερομήνια: «Πολικό ψύχος τον Ιανουάριο – Δεν αποκλείονται πλημμυρικά φαινόμενα»

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός των επόμενων ημερών

Η τελευταία μέρα του Νοέμβρη, η Πέμπτη θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις, ενώ στα νοτιοανατολικά και κυρίως τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν βροχές. Τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά ίσως σημειωθούν το βράδυ.

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες θα είναι χαμηλότερη απ’ ότι το πρωινό της Τετάρτης, φτάνοντας και τους -2 στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τους 20 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει στα ηπειρωτικά μέσα στην ημέρα.

Στην Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, με κάποιες συννεφιές κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ανέμους που θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.