Κατάλευκο, γεμάτο λαμπάκια και χρυσές μπάλες – Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Κατερίνα Καινούργιου με την κούκλα και κομψή μητέρα της

November 30, 2023


Η Κατερίνα Καινούργιου ακολούθησε την ανάποδη σειρά σχετικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι της, καθώς πρώτα στολίστηκε το στούντιο της εκπομπής της Super Κατερίνα (δείτε εδώ) και στη συνέχεια το διαμέρισμα, που μένει.Μέσα από φωτογραφία, που δημοσίευσε η παρουσιάστρια την Τετάρτη (29/11) στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειξε το σημείο, που τοποθέτησε το δέντρο στο σπίτι τ…

...ης, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια, που είχε.Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Κατερίνας ΚαινούργιουΌπως βλέπουμε λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε δέντρο στους τόνους του λευκού με χρυσές μπάλες σε διάφορα μεγέθη, καθώς είχε τη βοήθεια της μαμάς της, η οποία επιμελείται...

Η Κατερίνα Καινούργιου ακολούθησε την ανάποδη σειρά σχετικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι της, καθώς πρώτα στολίστηκε το στούντιο της εκπομπής της Super Κατερίνα (δείτε εδώ) και στη συνέχεια το διαμέρισμα, που μένει.

Μέσα από φωτογραφία, που δημοσίευσε η παρουσιάστρια την Τετάρτη (29/11) στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειξε το σημείο, που τοποθέτησε το δέντρο στο σπίτι της, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια, που είχε.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

Όπως βλέπουμε λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε δέντρο στους τόνους του λευκού με χρυσές μπάλες σε διάφορα μεγέθη, καθώς είχε τη βοήθεια της μαμάς της, η οποία επιμελείται με προσοχή τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Κατερίνα Καινούργιου - Σπίτι - Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Με αφορμή τη φωτογραφία, που δημοσίευσε η παρουσιάστρια με τη μητέρα της, να σας θυμίσουμε την ομοιότητά της με εκείνη, αλλά και το πόσο κομψή είναι μέσα από ένα κοινό, παλιότερο στιγμιότυπο.

Κατερίνα Καινούργιου - μητέρα

Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της

Η ίδια, γενικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με φόντο τα δωμάτια του διαμερίσματός της και φαίνεται πως ενώ στην καθημερινότητά της και στα ρούχα της προτιμά τα έντονα χρώματα, όλοι οι χώροι του σπιτιού της έχουν μπεζ και λευκές αποχρώσεις και είναι πολύ μίνιμαλ.

Τα έπιπλα, δηλαδή, είναι είτε λευκά είτε γκρεζ ή κρεμ και οι τοίχοι λευκοί, όπως και πολλά από τα διακοσμητικά που έχει επιλέξει, όμως την μονοτονία σπάνε κάποιοι πίνακες, όπως εκείνος με τα κόκκινα χρώματα στον μεγάλο διάδρομο που έχει για να φωτογραφίζεται μπροστά από τον πελώριο καθρέφτη της.

Αίσθηση προκαλεί το ενεργειακό τζάκι που έχει στο σαλόνι της και ζεσταίνει το δωμάτιο τις κρύες ημέρες του χειμώνα, πάνω από το οποίο έχει τοποθετήσει ένα vintage κάδρο που γράφει “Hermes”. Το σαλόνι έχει, επίσης, ένα μπαλκόνι με καρέκλες, χαλάκι και φυτά, ιδανικό για τις καλοκαιρινές ημέρες, ενώ η κουζίνα και το μπάνιο είναι τα δωμάτια που προβάλλει λιγότερο, όμως “δένουν” απόλυτα με το υπόλοιπο σπίτι στα χρώματα.

Πέρα από το υπνοδωμάτιο, όμως, τα βλέμματα όλων πέφτουν και στο δωμάτιο “βεστιάριο” που έχει με όλα τα ρούχα, τα κοσμήματα, τις τσάντες και τα παπούτσια της, με τις τεράστιες ντουλάπες!

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μας έφυγε τώρα…», «Μην είσαι και τόσο σίγουρος» – Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για την επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.