ΣΟΚ – Η Δραγούμη θύμα ξυλοδαρμού – «Με πλάκωσαν στο ξύλο τρεις έγχρωμοι άντρες»

November 30, 2021


Η Ναταλία Δραγούμη συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άντρες στη μέση του δρόμου.Τι συνέβη με τη γνωστή ηθοποιό; Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» μεταξύ άλλων…

... αναφέρθηκε στο περιστατικό που ακόμα και σήμερα που το θυμάται ταράζεται. «Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο και ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι...

Η Ναταλία Δραγούμη συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άντρες στη μέση του δρόμου.

Τι συνέβη με τη γνωστή ηθοποιό; Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που ακόμα και σήμερα που το θυμάται ταράζεται. «Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο και ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου.

 

Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.