Super Κατερίνα: Ποιο θα είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Τζέιμς Καφετζή και της Super Κικής;

November 30, 2021


Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Βαρθακούρης, τον οποίο τον τελευταίο καιρό τον βλέπουμε μέσα από την συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό μουσικό show του ALPHA, κοιν…

...ώς το J2US. Ο ίδιος μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να παρουσιάσει μια μουσική εκπομπή καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα 1-2 τηλεοπτικές προτάσεις, Κάποιες πολύ επίπονες που τις απέρριψα και κάποιες όχι τόσο. Θα ήθελα στο μέλλον να παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή. Δεν...

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Βαρθακούρης, τον οποίο τον τελευταίο καιρό τον βλέπουμε μέσα από την συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό μουσικό show του ALPHA, κοινώς το J2US.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να παρουσιάσει μια μουσική εκπομπή καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα 1-2 τηλεοπτικές προτάσεις, Κάποιες πολύ επίπονες που τις απέρριψα και κάποιες όχι τόσο. Θα ήθελα στο μέλλον να παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή. Δεν με έχουν προσεγγίσει για το X Factor».

Ωστόσο, έκανε μια αποκάλυψη την ώρα που τον ρώτησαν αν θα συμμετείχε στο νέο ταξιδιωτικό reality του Star: «Θα τσακωθούμε με τη σύζυγό μου αν κάνουμε πάλι ταξιδιωτική εκπομπή. Θα αφήσω τον Τζέιμς με τη Super Κική να πάνε».

Μόλις τελείωσε το απόσπασμα της συνέντευξης η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να αναφέρει: «Ίσως ετοιμάζουν κάτι οι δυο τους. Δική τους εκπομπή».

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.