Νοσηλεύτρια έγινε viral με δήλωση της για τα εμβόλια: «Καταπίνω τον θυμό μου για να τούς συμπαρασταθώ»

November 30, 2021


Μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral μία νοσηλεύτρια, η οποία έγραψε την αλήθεια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την πανδημία, με την οποία έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά.Ο λόγος για την νοσηλεύτρια Σ…

...οφία Μάντη, η οποία συγκλονίζει, μέσα από την ανάρτησή της.Η ανάρτηση της νοσηλεύτριας«Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν’ αντέξεις (γιατί λιώνεις στη κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση, δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνεία, το δε βαριέσαι, το...

Μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral μία νοσηλεύτρια, η οποία έγραψε την αλήθεια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την πανδημία, με την οποία έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά.

Ο λόγος για την νοσηλεύτρια Σοφία Μάντη, η οποία συγκλονίζει, μέσα από την ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της νοσηλεύτριας

«Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν’ αντέξεις (γιατί λιώνεις στη κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση, δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνεία, το δε βαριέσαι, το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα, δεν πίστευα ότι υπάρχει… Αλήθεια; Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες;» αναφέρει.

Όπως εξομολογείται: «Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος; Εννοείται όχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο. Τέσσερις ναι. Οι υπόλοιποι μάντεψε. Και μια διασωληνωμένη και αυτή στους μάντεψε… Ετών 74. Όσα μαρτυρούν οι ψυχροί αριθμοί και οι στατιστικές, η Σοφία τα βροντοφωνάζει. Δεν είναι η κούραση που την τρομάζει. Είναι η ειρωνεία, το δε βαριέσαι, το δεν το περίμενα» συνεχίζει.

Δεν το περίμενε να γίνει viral

Η ανάρτηση της έγινε viral μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και όπως δήλωσε η ίδια στο LIVE NEWS, κάτι τέτοιο δεν το περίμενε.

«Εννοείται ότι δεν το περίμενα, απλά είναι αλήθειες που κατά καιρούς γράφω. Ήταν μόλις είχα βγει με την στολή, πραγματικά έσταζα και έγραψα ακριβώς αυτό που βίωσα» δήλωσε στο «LIVE NEWS» η κ. Μαντή.

«Δεν υπάρχει γιατρειά και ελπίδα, αν νέοι άνθρωποι της ηλικίας μου δεν βάζουνε μυαλό, ο άλλος είναι 170 κιλά και λέει δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί. Ρε άνθρωπε του λέω είσαι σε ομάδα υψηλού κίνδυνού. «Μακάρι να βγω ζωντανός, μακάρι» με παρακαλούσε. Του λέω ‘από εμένα εξαρτάται’; ‘Από εσάς εξαρτάται’» αναφέρει η νοσηλεύτρια.

Λίγο πιο κει, μια 74χρονη ασθενής κι αυτή ανεμβολίαστη.

«Μου έλεγε μία άλλη κυρία χθες, μου λέει «παιδί μου έκανα χαζομάρα». Της λέω «έπρεπε να φτάσεις εδώ να μην μπορείς να αναπνεύσεις;» Μου μίλαγε και της λέω ‘σταματήστε, δεν χρειάζεται θα πέσει το οξυγόνο σας. Μην μιλάτε ό,τι έγινε, έγινε’» λέει η κ. Μαντή, που συγκλονίζει με τα λόγια της.

Η Σοφία δεν μασάει τα λόγια της. Ξεσπά. Λυγίζει. Την κατακλύζει ο θυμός για όλους αυτούς που νοσηλεύει παρότι είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν και να μην βρεθούν ποτέ εκεί. Θυμός που «σβήνει» μόλις μπαίνει στη λευκή στολή αστροναύτη για να σώσει τον συνάνθρωπο της.

«Βγάζοντας την στολή, μιλάμε την έστυβα, ήμουν χάλια σας λέω, πολύ, πολύ, πολύ και ταλαιπωρημένη. Σας λέω δεν έχουν την αίσθηση ότι η ζωή είναι ένα νήμα. Απλά δεν πιστεύουν ότι θα τους συμβεί» δήλωσε.

Αρνητές της λογικής
Όμως και κάτω από αυτή την ανάρτηση βρέθηκαν ορισμένοι να ξεδιπλώσουν τις θεωρίες συνωμοσίας αλλά και να λοιδορήσουν τη νοσηλεύτρια.

«Τελικά άτομα σαν εσένα είναι αυτά που δίνουν στα πρόβατα τροφή να στηρίξουν αυτό το παραμύθι. Αίσχος» της απάντησε ένας αρνητής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.