«Εδώ Γεννηματάς, φοβάμαι μαμά» – Καθηλώνει το μήνυμα νοσηλεύτριας

November 30, 2021


«Εδώ Γεννηματάς, φοβάμαι μαμά» – Καθηλώνει το μήνυμα νοσηλεύτριας

...� από το νοσοκομείο «Γεννηματάς», μέσα από την οποία απευθύνεται στη μητέρα της. Νοσηλεύτρια: Συγκλονίζουν τα λόγια της νοσηλεύτριας μέσα από το νοσοκομείοΗ ίδια χαρακτηριστικά ανέβασε μία φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, όπου φορά την στολή...


Συγκλονίζει η ανάρτηση που έκανε μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο «Γεννηματάς», μέσα από την οποία απευθύνεται στη μητέρα της.


Νοσηλεύτρια: Συγκλονίζουν τα λόγια της νοσηλεύτριας μέσα από το νοσοκομείο

Η ίδια χαρακτηριστικά ανέβασε μία φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, όπου φορά την στολή και γράφει χαρακτηριστικά:

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος? Εννοείται όχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο. 4 ναι. Οι υπόλοιποι μάντεψε… Και μια διασωληνωμένη και αυτή στους μάντεψε . . . ετών 74. Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν ‘αντέξεις (γιατί λιώνεις στη κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση ,δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνεία, το δε βαριέσαι, το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα, δεν πίστευα ότι υπάρχει…


Αλήθεια ? Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες ? Πραγματικά σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ, αν δεν αλλάξει το εγώ μας και πως βλέπουμε τα πράγματα.
Εδώ Γεννηματάς . Μόλις έβγαλα τη στολή… Στάζω…Διψάω… Φοβάμαι μαμά…».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.