Οικογενειακό δράμα – Διασωληνώθηκε και ο γιος του ιερέα που κηδεύθηκε την Δευτέρα

November 30, 2021


Συνεχίζεται το δράμα για την οικογένεια του ιερέα στην Πάτρα που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και κηδεύτηκε χθες σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Σύμφωνα με πλη…

...ροφορίες ο 49χρονος γιος του ιερέα νοσηλεύεται και αυτός από τον κορονοϊό και διασωληνώθηκε καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση ενώ και η νύφη του άτυχου ιερέα νοσεί από κορονοϊό.                                       Πληροφορίες απο το tempo24 Facebook Twitter WhatsApp Viber Facebook MessengerΤο...

Συνεχίζεται το δράμα για την οικογένεια του ιερέα στην Πάτρα που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και κηδεύτηκε χθες σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος γιος του ιερέα νοσηλεύεται και αυτός από τον κορονοϊό και διασωληνώθηκε καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση ενώ και η νύφη του άτυχου ιερέα νοσεί από κορονοϊό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο το tempo24

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.