Ρουκ Ζουκ: Βγήκε εκτός εαυτού παίκτρια «Μας έχεις γ@μ#σει» φώναζε σε συμπαίκτριά της

November 30, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια έμεινε άφωνη μετά από περιγραφή μίας παίκτριας στην άλλη, για ακόμη μια φορά.

(adsbygoog…

... Η παρουσιάστρια ζήτησε από τις παίκτριες να περιγράψουν τη λέξη “λέιζερ” και το αποτέλεσμα την άφησε με ανοιχτό το στόμα.Εκτός εαυτού παίκτρια στο Ρουκ ΖουκΕνώ η μία παίκτρια προσπαθούσε να εξηγήσει τη λέξη και αναφέρθηκε στην μέθοδο της αποτρίχωσης, η άλλη απάντησε...


Στο Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια έμεινε άφωνη μετά από περιγραφή μίας παίκτριας στην άλλη, για ακόμη μια φορά.


Η παρουσιάστρια ζήτησε από τις παίκτριες να περιγράψουν τη λέξη “λέιζερ” και το αποτέλεσμα την άφησε με ανοιχτό το στόμα.

Εκτός εαυτού παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ

Ενώ η μία παίκτρια προσπαθούσε να εξηγήσει τη λέξη και αναφέρθηκε στην μέθοδο της αποτρίχωσης, η άλλη απάντησε ότι «καίει τις τρίχες με… αναπτήρα» και έκανε την φίλη της να βγει εκτός εαυτού.


Μετά τη λήξη του χρόνου, φανερά εκνευρισμένη η παίκτρια που περιέγραφε τη λέξη, είπε «μας έχεις γ@μήσ@@», με τη Ζέτα Μακρυπούλια να μην μπορεί να πιστέψει τι ακούει.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.