Δολοφόνος – Έτσι σκότωσε ο ψευτογιατρός την 14χρονη Δέσποινα

November 30, 2021


Με τις καταθέσεις των γονιών της 14χρονης, ενός εκ των 12 θυμάτων, συνεχίζεται η δίκη του ψευτογιατρού, με τον 48χρονο κατηγορούμενο να συνεχίζει να είναι απών.  Ο επονομαζόμενος Dr Kontos τ…

...�πό τη ζωή 7 Οκτωβρίου 2017 σε ηλικία 14 ετών. Η ανήλικη έπασχε από κακοήθη όγκο εγκεφάλου και είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και χημειοθεραπείες. Κατά τη διάρκεια τους, οι γονείς της πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη του ψευτογιατρού από τη μητέρα του 16χρονου Θεοδόση,...

Με τις καταθέσεις των γονιών της 14χρονης, ενός εκ των 12 θυμάτων, συνεχίζεται η δίκη του ψευτογιατρού, με τον 48χρονο κατηγορούμενο να συνεχίζει να είναι απών.

 

  • Η 14χρονη Δέσποινα έφυγε από τη ζωή 7 Οκτωβρίου 2017 σε ηλικία 14 ετών. Η ανήλικη έπασχε από κακοήθη όγκο εγκεφάλου και είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και χημειοθεραπείες. Κατά τη διάρκεια τους, οι γονείς της πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη του ψευτογιατρού από τη μητέρα του 16χρονου Θεοδόση, επίσης θύματος του 48χρονου.

 

Ο επονομαζόμενος Dr Kontos τους συστήθηκε ως εξαιρετικά καταρτισμένος ερευνητής σπουδαίου ιατρικού κέντρου της Ελβετίας με εξειδικευμένες γνώσεις και πρωτοποριακές μεθόδους.

 

Ο κατηγορούμενος έπεισε τους γονείς της 14χρονης να διακόψουν το πρωτόκολλο χημειοθεραπείας και να ακολουθήσουν την θεραπεία που τους σύστησε με εξελιγμένα ειδικά «φάρμακα», αποστάγματα, έλαιο κάνναβης, βότανα που ο ίδιος τους χορηγούσε και αυστηρή διατροφή υποσχόμενος πλήρη ίαση της κόρης τους.

 

Αντί της πλήρης ίασης, ήρθε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η επιδείνωση της υγείας της 14χρονης, η οποία απεβίωσε λίγους μήνες μετά την έναρξη της δήθεν θεραπείας από τον κατηγορούμενο. Συνολικά οι γονείς της δεκατετράχρονης έδωσαν στον κατηγορούμενο, το ποσό των 12.670 € σε τραπεζικές επιταγές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.