Πήρε θέση η Μιμή Ντενίση: «Η γυναίκα του Έλγιν τα ήθελε για τον κήπο της» – Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

November 29, 2023


Θέση πήρε για τα γλυπτά του Παρθενώνα η Μιμή Ντενίση μέσα από την εκπομπή «Live News», αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα του Έλγιν τα ήθελε για τον κήπο της. Η θεατρική παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα Γλυπτά του Παρθενώνα κι ένα ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει βάσει ιστορικών στοιχείων που έχει η ίδια στην διάθεσή της.Δείτε επ…

...ίσης: Πιρς Μόργκαν για Γλυπτά του Παρθενώνα: «Η Ελλάδα είναι σύμμαχος - Μας έδωσαν τη φέτα, το ελαιόλαδο - Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε πίσω»«Είχα την τύχη να βρω ένα βιβλίο πριν από τρία χρόνια στην Αμερική, είναι οι επιστολές της γυναίκας του Έλγιν, που είναι η “κινητήριος δύναμη”...

Θέση πήρε για τα γλυπτά του Παρθενώνα η Μιμή Ντενίση μέσα από την εκπομπή «Live News», αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα του Έλγιν τα ήθελε για τον κήπο της.

Η θεατρική παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα Γλυπτά του Παρθενώνα κι ένα ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει βάσει ιστορικών στοιχείων που έχει η ίδια στην διάθεσή της.

Δείτε επίσης: Πιρς Μόργκαν για Γλυπτά του Παρθενώνα: «Η Ελλάδα είναι σύμμαχος – Μας έδωσαν τη φέτα, το ελαιόλαδο – Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε πίσω»

«Είχα την τύχη να βρω ένα βιβλίο πριν από τρία χρόνια στην Αμερική, είναι οι επιστολές της γυναίκας του Έλγιν, που είναι η “κινητήριος δύναμη” πίσω από αυτή την απάτη. Σκέφτηκα λοιπόν αυτά τα γράμματα να τα κάνω ντοκιμαντέρ, να δραματοποιηθούν. Όταν διαβάζει κάποιος αυτές τις επιστολές, δεν χρειάζεται να πει επιχειρήματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.